Jan Segers.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers. © © Bart Leye

Onze opinie. Brussel, het 'hellegat', herleeft, en daar mag een kurk voor knallen

Nooit hebben er meer bezoekers in Brussel overnacht dan dit jaar. 9,4 miljoen, van wie meer dan de helft buitenlanders. 9,4 miljoen, of anderhalve keer meer dan in Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven samen. 9,4 miljoen, of bijna tweemaal meer dan in 2016, het jaar van de aanslagen in Maalbeek en op Zaventem, dat jaar waarin Donald Trump onze hoofdstad een hellegat noemde. 

3 reacties

 • Chris Peetermans

  1 jaar geleden
  verder werken, er is nog veel werk te doen in Brussel. Dit is in elk geval een opsteker. Er zijn veel positieve zaken in al onze gewesten, we moeten er enkel aan werken.
 • Mike Depreeu

  1 jaar geleden
  Brussel is wel degelijk een hellhole en dit zal er de komende jaren zeker niet op verbeteren. Zij die dit ontkennen of willen ontzien kennen de realiteit niet of willen ze niet kennen. Linkse media ? Ik moet het nog gaan geloven op den duur..
 • Erwin Schauvliege

  1 jaar geleden
  Ik denk dat Brussel terug een flinke knauw zal krijgen na Oudejaarsavond, een avond waar vreemdelingen klaar staan om tal van plunderingen en vernielingen te plegen. Close en Moureaux en andere linkse en groene beleidsmakers hebben hun speech (een aangepaste kopie van vorig jaar) al klaar : "Medeleven met de slachtoffers, politiemensen te kort om alles onder controle te houden en "men zal een onderzoek laten uitvoeren naar de daders". Terug een lachertje en volksverlakkerij dus.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"