BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Onze opinie. Bent u ook zo bang voor de PVDA in Zelzate? Noord-Korea aan Kanaal Gent-Terneuzen? En van Forza Ninove, bent u daar ook zo bang van?

Onze editorialist Jan Segers heeft het in zijn opinie vandaag in onze krant over de heisa rond het extreemlinkse PVDA in Zelzate. U krijgt deze opinie vandaag uitzonderlijk gratis te lezen.

263 reacties

 • Sjonny Martero

  3 jaar geleden
  Ben meer bang van links dan van rechts.
 • Gust Goris

  3 jaar geleden
  Linda Wellekens, hoe dom kan je zijn. Waar denk je dat die communisten het geld gaan halen voor al hun cadeaus? Inderdaad bij u, de belastingbetaler
 • Polutnik Ronald

  3 jaar geleden
  Laten we stilletjes aan stoppen met steeds die traditionele partijen te kiezen Kies voor andere en nieuwe partijen . En waarom bang zijn , nu moeten we bang zijn , want we betalen ons blauw aan alle nutsvoorzieningen en houden niets over. Alleen die rijke parlementsleden en de ministers leven heel goed .
 • Johan Emmers

  3 jaar geleden
  Wie is er bang ? Die problemen na de verkiezingen zou men simpel kunnen oplossen: men neemt gewoon de grootste partij, dan de tweede grootste, dan de derde grootste en zo tot er een meerderheid is. Dan is het direct gedaan met al dat gekonkelfoes en die onderlinge afspraakjes. En dan MOETEN alle partijen compromissen maken vermits ze toch SAMEN moeten besturen. En de cordon sanitaires bestaan dan niet meer vermits alles afhangt van het aantal stemmen dat een partij vergaart, zoals het hoort !
 • Linda Wellekens

  3 jaar geleden
  Liever links dan rechts. NVA en VB en co zijn veel en veel gevaarlijker ! Kijk maar es in je portemonnaie.