Exclusief voor abonnees

Onze nieuwe politiek analist Noël Slangen: “Ik ga me voor niemand inhouden. Niet voor Open Vld en ook niet voor De Wever”

Joel Hoylaerts / Photonews
Een nieuw gezicht in de krant: Noël Slangen (54) schrijft tot aan de verkiezingen van 26 mei politieke columns en analyses voor Het Laatste Nieuws. Ook op VTM werpt hij tegenwoordig zijn licht over de Wetstraat. Die plek kent hij, als gewezen directeur van Open Vld en als communicatieadviseur achter onder anderen Tindemans, Martens, Dehaene, Stevaert en Verhofstadt, door en door. "En ik ga me voor niemand inhouden. Niet voor Open Vld en ook niet voor Bart De Wever."

Je hebt 4% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • patrick morel

  Wat ik er van moet denken weet ik niet. Zijn band met Verhofstadt geeft hem het nadeel van de twijfel, we zullen zien.

 • pascal devillé

  Die zijn opinie ga ik zeker niet lezen.

 • Paul Boutsen

  Kan me moeilijk inbeelden dat hij "neutraal" zal zijn.

 • RENE LENAERTS

  Nog eentje die niet gaat zwijgen. In Middelkerke hebben ze er een die dat al lang doet; maar die wordt nogal veel doodgezwegen door de media.

 • werner Van der Kelen

  Totaal onbetrouwbaar persoon, we kennen zijn donker blauwe ideeën samen met verhofstadt