Kim Clijsters.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Clijsters. © Photo News

Onze huisanalist Filip Dewulf reserveert al zitje voor finale Australian Open: “Kim moet niet onderdoen voor grootste deel speelsters in top 100”

Kim Clijsters komt dus terug. In een damescircuit dat aan kwaliteit heeft ingeboet - de Williamsen zijn een dagje ouder en de nieuwe generatie zoekt nog naar standvastigheid - zal ze zeer waarschijnlijk geen problemen hebben om tennistiek te wedijveren met de top. Maar wie zegt dat, nadat deel 1 en deel 2 van haar carrière eindigden in nogal wat blessureleed, haar tien jaar oudere lichaam deze comeback wel aankan?

10 reacties

 • Jacques Hillaert

  1 jaar geleden
  Ik vrees toch wel een beetje, niet te euforisch aub want de ontgoocheling kan groot zijn, maar het is leuk en we hebben weeral wat om naar uit te zien he
 • danny buyse

  1 jaar geleden
  Het tennis missen of geld nodig? 7 jaren stil liggen en dan terug opnieuw beginnen? Het zal al heel goed zijn als ze zich naar de 50ste plaats kan opwerken maar ook daar vrees ik voor aangezien haar blessuregevoeligheid toen al.
 • DONALD BORREMANS

  1 jaar geleden
  Als dat haar gelukkig maakt, moet ze dat doen. Wie zijn wij om daarover te oordelen ? En doet ze daar iemand kwaad mee ? Ga ervoor, Kim !
 • Peeters Freddy

  1 jaar geleden
  We zijn vertrokken voor alle dagen Kim op ons bord.
 • Magda Goossens

  1 jaar geleden
  Geweldig! We zien ernaar uit. Zo te lezen zijn er toch veel negatieve mensen. Een goede raad : positief in het leven staan is zo gemakkelijk.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”
  PREMIUM

  Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”

  Glenn (43) en Severine (40) leven de droom van een eigen huis met zwembad. Maar de beste dingen in de wereld zijn met geld niet te kopen, weten ze. Severine was veertien toen adoptiebroer Ricardo in haar leven kwam - toevallig, na een gezinsvakantie in de Dominicaanse Republiek. Sindsdien heeft ze er niet alleen een beste vriend bij, ook een nieuwe familie.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras