Exclusief voor abonnees

Onze columniste over het einde van het schooljaar: “Jongens en meisjes, jullie hebben de voorbije maanden lessen gekregen die onbetaalbaar zijn”

Welkom in het weekend

.
rv .

Opeens is het zomaar voorbij. Geen oudercontacten waar ma en pa op veel te kleine stoeltjes zitten, geen toneelopvoering met grootouders in de zaal, lichtgevend van trots. Vergeet het, die laatste uitstap met z'n allen, joelend op de achterste zetels van de touringcar. Dit zijn de laatste schooldagen, zonder fanfare.

Je hebt 11% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudi Goossens

    Zolang ze hetzelf gelooft is het goed hé...

  • Bart Wijsdekkers

    Leerlingen en vooral leerkrachten zijn miskende "helden" van deze periode. In plaats van respect voor de manier waarop alles op één weekend meestal geregeld moest worden, krijgen ze nog een hoop bagger over hen heen. De maatschappij moet dringend denken hoe ze de sociale beroepen: zorg, politie, brandweer, onderwijs kunnen (her)waarderen.