Onze chef voetbal: "Bayat en Velkjovic zijn hooguit druppels in de oceaan van makelaars die bij de allerbeste Champions League-teams de dienst uitmaken"

Het voetbal heeft een bloedpaspoort nodig

Onze chef voetbal Stephan Keygnaert
© Bart Leye Onze chef voetbal Stephan Keygnaert

'Ik denk dat...'

Je hebt 5% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • herman de genst

  Groot gelijk man , alleen gaat niemand dit kunnen stoppen . waar veel geld mee gemoeid is bedrog standaard . trouwens mensen willen bedrogen worden , laat alles eerlijk verlopen en er komt geen kat meer op af .

 • FRANS DE ROUCK

  Het glazen huis!!!! Dan moet er daar eerst een grote kuis worden gehouden alvorens ze de rest de les kunnen spellen. Man, man chef voetbal is dat uw job voor het leven????

 • FRANS DE ROUCK

  Chef voetbal? Jef voetbal ja! Als ge het allemaal zo goed wist en weet waarom heb je daar dat niet over geschreven ? Ja er zijn goede makelaars en veel slechte en ja er zijn goede sportjournalisten maar weinig en er zijn inderdaad veel slechte sportjournalisten en bij deze categorie behoort de chef voetbal van HLN. Een grote weetal.

 • Daniel Bovie

  Stephan, u bent een zeer goede Chef Voetbal voor Het Laatste Nieuws. Spitsvondig en geletterd. Doe zo verder man. Hopelijk blijft u nog lang in dienst.

 • Bernd Vaes

  Chefke voetbal? Die lijkt wel een regelrechte N-VA-er te zijn: Calimero!