RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Onvindbaar omdat hij gezicht liet verbouwen? 'Most Wanted'-misdadiger al op de vlucht sinds 2007

Al jarenlang staat Eric De Cocq van Delwijnen (53) op de lijst van de meestgezochte misdadigers van ons land. In het Canvasprogramma 'Procureurs' werd nog maar eens een oproep gedaan naar getuigen. Maar lijkt zijn gezicht nog wel op de foto? In een anonieme brief aan de politie staat immers dat hij een gezichtstransplantatie onderging.

4 reacties

 • Carin Desmet

  2 jaar geleden
  Als je gezicht is veranderd zal foto die ze in bezit hebben niet helpen... die zit ver in buitenland wss te lachen
 • Erik Moens

  2 jaar geleden
  Dus, voor 't zelfde geld zou die naast mij kunnen wonen..? De gedachte alleen...
 • Marc LInden

  2 jaar geleden
  Bij Scottland yard stuurden ze een foto (voor en beide zijkanten van het gezicht) van een misdadiger naar een afgelegen politiebureau. 's Avonds faxte de betrokken commissaris dat ze na een uur speuren al 2 van de drie misdadigers hadden opgepakt. Zoekt men nu nog op foto??? volg geldstromen en zeer snel heb je resultaat. ze weten wat kleine zelfstandige uitsteekt en van misdadiger niet????
 • José Gonzales

  2 jaar geleden
  Graag volledige artikel. Dan kan iedereen meehelpen zoeken. Zo moet het toch zijn ni? Zodanig dat de wereld een stukje veiliger wordt.
 1. PREMIUM

  Minister Beke ziet amper probleem met contacton­der­zoek

  Ondanks de kinderziektes is er "geen indicatie van een systematisch probleem" met het contactonderzoek in Vlaanderen. Dat zegt Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). De komende weken zouden de grootste mankementen weggewerkt moeten worden, zei hij gisteren in het Vlaams Parlement. Dat het systeem nog niet helemaal op punt staat, werd eerder al aangeklaagd. In 'VTM Nieuws' getuigde een ex-contactonderzoeker zelfs dat er zo weinig werk was dat men tussendoor naar Netflix zat te kijken. Ook werden niet altijd de juiste mensen gecontacteerd. "Af en toe glipt er iemand door de mazen van het net, of wordt iemand net te veel gebeld", gaf het Agentschap Zorg en Gezondheid aan. "De contactonderzoekers deden vorige week gemiddeld meer dan 200 telefoontjes per dag, wat resulteerde in meer dan 1.000 op te sporen contacten", zei Beke, die wel toegaf dat "verdere verbeteringen noodzakelijk zijn".