Ontsnappingskoning Sekkaki probeert zelfmoord te plegen in cel

Een foto van Ashraf Sekkaki uit 2003 toen hij 20 jaar was. Sekkaki werd bekend toen hij in 2009 uit de gevangenis van Brugge ontsnapte dankzij trawanten die een helikopter hadden gekaapt. die een helikopter hadden gekaapt.
VRTM Een foto van Ashraf Sekkaki uit 2003 toen hij 20 jaar was. Sekkaki werd bekend toen hij in 2009 uit de gevangenis van Brugge ontsnapte dankzij trawanten die een helikopter hadden gekaapt. die een helikopter hadden gekaapt.
Volgens de Marokkaanse nieuwssite 'Hespress' heeft de Mechelse ontsnappingskoning Ashraf Sekkaki (35) zelfmoord proberen te plegen in zijn cel in de gevangenis van Salé. Volgens de nieuwssite werd de Belgische Marokkaan woensdag gereanimeerd en overgebracht naar het Ibn Battuta-ziekenhuis. Ashraf Sekkaki zit een straf van 12 jaar uit.

Sekkaki werd bekend toen hij in 2009 uit de gevangenis van Brugge ontsnapte dankzij trawanten die een helikopter hadden gekaapt. Sekkaki slaagde er een jaar later ook in om te ontsnappen uit de gevangenis van Qujda, Marokko. De man heeft een lang strafrechtelijk verleden. Nadat hij als tiener al een eerste keer in aanraking kwam met het gerecht, bleef hij maar tegen de lamp lopen. Op zijn palmares: gewapende overvallen, carjackings en tigerkidnappings. (BJM)

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.Alle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Karolien Goessens

    Je weet nooit waarom mensen bepaalde wegen inslaan. Nooit oordelen zonder voorkennis

  • Frank Louman

    Misdaad loont niet , als hij gewerkt had in plaats van het krapulleke uit te hangen om het breed te laten hangen had hij van zijn jonge leven nog kunnen genieten.