Topman Peter Naessens belandde vorige zomer in een storm toen de voorzitter van de Kansspelcommissie hem beschuldigde van fraude.
Volledig scherm
PREMIUM
Topman Peter Naessens belandde vorige zomer in een storm toen de voorzitter van de Kansspelcommissie hem beschuldigde van fraude. © rv

Ontluisterend beeld over top van Kansspelcommissie: gokwaakhond aanvaardt cadeaus van…gokbedrijven

Ambtenaren bij de waakhond van de goksector die cadeaus aanvaarden van gokbedrijven. In België kan dat. En blijkbaar al jaren. De conclusies die het Centrum Integriteit trekt na een maandenlang onderzoek bij de Kansspelcommissie zijn ontluisterend en roepen vragen op. Hoe wijd staat de deur naar corruptie open?

37 reacties

 • Denis Stock

  2 jaar geleden
  Zijn aangesteld door politieke partijen,..niks aan de hand. Normale gang van zaken.
 • goethals michel goethals

  2 jaar geleden
  gevat worden is 10 jaar gevang..............een minimum ! ! ! !
 • rudy de clerck

  2 jaar geleden
  Dit weet toch iedereen zeker
 • Andre callens

  2 jaar geleden
  Totaal verbod op gokken zou veel miserie besparen , maar ja staat zal er veel aan verdienen zeker ?
 • phil smedts

  2 jaar geleden
  Ik lees "Ondanks die grote politieke aanwezigheid is het toch stevig fout kunnen lopen" Het is waarschijnlijk net omgekeerd, de politiek graait overal zijn deeltje mee als ze ermee weg geraken.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.