Topman Peter Naessens belandde vorige zomer in een storm toen de voorzitter van de Kansspelcommissie hem beschuldigde van fraude.
Volledig scherm
PREMIUM
Topman Peter Naessens belandde vorige zomer in een storm toen de voorzitter van de Kansspelcommissie hem beschuldigde van fraude. © rv

Ontluisterend beeld over top van Kansspelcommissie: gokwaakhond aanvaardt cadeaus van…gokbedrijven

Ambtenaren bij de waakhond van de goksector die cadeaus aanvaarden van gokbedrijven. In België kan dat. En blijkbaar al jaren. De conclusies die het Centrum Integriteit trekt na een maandenlang onderzoek bij de Kansspelcommissie zijn ontluisterend en roepen vragen op. Hoe wijd staat de deur naar corruptie open?

37 reacties

 • Denis Stock

  2 jaar geleden
  Zijn aangesteld door politieke partijen,..niks aan de hand. Normale gang van zaken.
 • goethals michel goethals

  2 jaar geleden
  gevat worden is 10 jaar gevang..............een minimum ! ! ! !
 • rudy de clerck

  2 jaar geleden
  Dit weet toch iedereen zeker
 • Andre callens

  2 jaar geleden
  Totaal verbod op gokken zou veel miserie besparen , maar ja staat zal er veel aan verdienen zeker ?
 • phil smedts

  2 jaar geleden
  Ik lees "Ondanks die grote politieke aanwezigheid is het toch stevig fout kunnen lopen" Het is waarschijnlijk net omgekeerd, de politiek graait overal zijn deeltje mee als ze ermee weg geraken.
 1. PREMIUM

  Cercle en KVO denken aan Jackers en Hubert

  Cercle Brugge zoekt nog een doelman om als titularis in concurrentie te gaan met de 23-jarige Braziliaan Warleson. Het rekent niet op Goblet, terwijl Miguel Van Damme nog opbouwt na zijn lange inactiviteit. Gesprekken lopen met Guillaume Hubert - vorig seizoen gehuurd van Club - om definitief bij Cercle te tekenen, maar dat valt duur uit. Mogelijk daardoor richt de Vereniging het vizier richting Genk, waar Nordin Jackers (22) weg mag. De voormalige nationale beloftendoelman werd vorig seizoen verhuurd aan Waasland-Beveren. Cercle zal kort op de bal moeten spelen, want ook KV Oostende voert verregaande gesprekken met Jackers én Hubert. De kustploeg hoopt vandaag één van beiden vast te leggen. Jackers geniet ook belangstelling uit Nederland (Sparta). (MVS/LUVM/TTV)