Exclusief voor abonnees

Onderwijs staat voor marathonvergadering: heropstart tweede en vierde middelbaar zo goed als zeker, maar wat met lagere en kleuterscholen?

Geert De Rycke
Mogen er terug meer leerlingen naar school? Die hamvraag krijgen de onderwijskoepels, vakbonden en onderwijsminister Ben Weyts straks op hun bord.

Je hebt 7% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Henri Troyat

  Weyts wil gewoon constant in de media verschijnen. Ze hopen op vervroegde verkiezingen en dan is media-aandacht altijd welkom. Iedereen die een beetje met onderwijs bezig is weet dat dit schooljaar niet meer kan gered worden. Wat voor nut heeft het dan om nog een paar weken voor de schijn open te gaan?

 • Jurgen Vermaut

  De beslissing is toch al genomen...

 • Ilse Lismont

  En hoe gaan al die leerlingen naar schoon gaan?! Juist met bussen en treinen...De Lijn zal de capaciteit wel wat mogen verhogen...

 • Christophe Heyndrickx

  8u30-11u30 deel 1 van de klas. 11u30-12u30 ontsmetten 12u30 -15u30 deel 2 van de klas. Woensdagen geen school

 • Karel Rutjens

  De jongeren moesten al terug op de schoolbanken zitten. Nu troepen ze ook samen met hun schoolvrienden in parkjes enz...en geef ze eens ongelijk. Organisatorisch daar knelt inderdaad het schoentje. Weyts en bij uitbreiding de ganse onderwijs sector zijn in de vorige eeuw blijven hangen. Bivendien 0,0% flexibiliteit leggen zij aan de dag.