Exclusief voor abonnees

Onbetaald personeel van exclusief datingbureau getuigt: “We bleven werken uit compassie met de klanten”

Inga Verbeeck
AFP Inga Verbeeck
"Ze waande zich cupido van de wereld." Het is een uitspraak van één van de medewerksters van de Antwerpse Inga Verbeeck, die haar exclusieve datingagentschap Ivy International vrijdag failliet zag gaan. "Ze beloofde liefde aan iedereen, ook al kon ze die belofte niet waarmaken." Het bankroet is een bittere pil voor Ivy's werkneemsters, die uit passie voor het vak en compassie met de klanten zelfs onbetaald bleven werken.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerrit gasthuis

  ik vind het wel vrij straf dat een ondernemer die failliet gaat zo door het slijk kan worden gehaald. Matchmaking is geen oplichting en internationaal gangbaar. Dat personeel in die omstandigheden en een aantal klanten niet tevreden zijn is evident. Maar België moet respectvoller omgaan met zijn ondernemers.Ja natuurlijk gelooft ze dat ze de Cupido is van de wereld ze moet geloven in zichzelf.

 • andre Dewilde

  Noem een kat een kat. Dating......spelen enkel met de gevoelens van eenzame mensen om zoveel mogelijk geld uit de zakken te kloppen. Er bestaat daar een woord voor; pure oplichting.

 • Hubert Wouters

  Datingbureaus is gewoon bedrog. Wanneer je aan geen man of vrouw geraakt, moet je het ook bij een ratingbureau niet proberen. Sommigen onder ons geraken nooit aan een man of vrouw om welke reden dan ook, dan zul je moeten aanvaarden dat je voor de rest van je leven alleen zal zijn. Daar zit niks anders op. Ik weet waarover ik spreek, want ik ben in dit geval.

 • Jan Delafontaine

  Wie heeft heden ten dage nog een datingbureau nodig met al de sociale media kan je dat toch al lang zelf?

 • Peter Buyck

  Liefde is niet 'verkrijgbaar op bestelling'