Exclusief voor abonnees

Noodplan De Wever: nieuwe verkiezingen in mei. Maar hoe realistisch is dat?

Bart De Wever woonde gisteren de inhuldiging van de nieuwe 'VTM Nieuws'-studio bij in Antwerpen.
Photo News Bart De Wever woonde gisteren de inhuldiging van de nieuwe 'VTM Nieuws'-studio bij in Antwerpen.
In mei geen zicht op een regering? "Dan is gaan stemmen de meest democratische en logische oplossing", vindt N-VA- voorzitter Bart De Wever. Maar het zal nog heel wat voeten in de aarde hebben voor het zo ver is.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

85 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jos Dupont

  Een regering van experten ?? Al onze politieke partijen zitten toch vol experten ! In hun eigen groot gelijk! Waarom gaan we nog kiezen als ze toch hun goesting doen , en wie ze niet graag hebben mag niet meedoen wegens ondemocratisch ??

 • Ronald Van Ee

  Ze komen met vanalles naar voor om nieuwe verkiezingen uit de weg te gaan ! Geef ze allemaal hun C4 en stel een regering samen met de juiste nodige ministers uit het volk die weten waar ze over praten en meer niet ! En de rest gewoon gaan werken zonder Uitstapregelingen !

 • Karel Van Beeck

  Jens Van Den Broeck :Ook Limburg en West Vlaanderen krijgen meer geld toegestopt dan dat ze bijdragen. Niet alleen Wallonië dus. Google maar eens!

 • Leo Peeters -Duym

  In mei gaat hij zien of er iets in het zicht is. Het is onvoorstelbaar dat velen in deze VB-hater nog altijd een groot leider en tacticus zien. @dirk claeys, zelfs al mag je niet meespelen in de politiek, vanop de gedwongen zijlijn kun je het kliekje ondemocratische beleidsmakers op de knieën krijgen.

 • walter verkest

  Het spreekwoord dat perfect bij mr de wever past .! Veel boven en weinig of niets geven doet de zotten in vreugde leven .