Exclusief voor abonnees

Nog steeds overleg over exacte regels voor de zomer: mogelijk 100 mensen op (zittend) trouwfeest in
augustus

Huwelijken zijn vanaf morgen toegestaan met 50 personen. Maar wat er in augustus mag, is nog niet duidelijk.
Getty Images Huwelijken zijn vanaf morgen toegestaan met 50 personen. Maar wat er in augustus mag, is nog niet duidelijk.
De federale en de regionale regeringen overlegden gisteren een hele dag over de onopgeloste vraagstukken die kwamen bovendrijven na de Veiligheidsraad: het aantal gasten op privéfeesten en recepties in augustus, bijvoorbeeld. Allicht komt er een onderscheid tussen 'intieme' gelegenheden, zoals trouwfeesten, en formelere recepties.

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Claudia Rosseel

    Fuiven en naar optredens gaan, dat kan je je hele leven lang. Trouwen doe je maar 1 keer in je leven (of om de zoveel jaar) en al zeker niet zo vaak als fuiven. Waarom het dan net de trouwfeesten zijn die de wereld moeten redden...

  • Theo Schuermans

    Wat maakt het nu uit of we zitten of rechtstaan, de politici zijn goed bezig met ons leven te vergallen. Terwijl zij op hun vergaderingen dicht tegen mekaar zitten.