Exclusief voor abonnees

Nóg kleurrijker dan Coucke

STEENRIJKE ZAKENMAN SALAR AZIMI KANDIDAAT-OVERNEMER KV OOSTENDE

Of KVO echt van hem houdt, zoals het spandoek doet vermoeden, valt nog te bezien.
Of KVO echt van hem houdt, zoals het spandoek doet vermoeden, valt nog te bezien.
Opvallend bezoek gisterochtend in het stadion van KV Oostende: Salar Azimi (35), steenrijk en bekend van 'The Sky Is The Limit' en 'De Gelukzoekers', is kandidaat-overnemer van de voetbalclub. "Eén van de vele, ja. Maar niks is al definitief", klinkt het bij KVO.

Nog 9 dagen heeft Marc Coucke om een overnemer voor zijn 'weireldploegsje' KV Oostende te vinden. Als hij op 1 maart eigenaar wil worden van Anderlecht, moet hij dan minstens 91% van zijn aandelen in de kustploeg verkocht hebben. Maar vooral: op 15 februari moet elke profclub zijn licentiedossier indienen bij de Licentiecommissie van de Belgische voetbalbond. Dat dossier hoeft nog niet compleet te zijn, maar toch: de tijd tikt.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Remus Bogaert

  Azimi zou het niet zijn , naar het schijnt, blijven dromen, Salar ....

 • Bruno Duysburgh

  Amai die koekenbak is toch een echte supporter als je dat zo leest! Geld is t enige dat voor dat manneke telt! Jammer voor de oprechte fans!

 • dany coomans

  tja, voor sommigen is rijk worden vanzelf sprekend. Maar steenrijk worden op korte tijd met enkele gsm winkeltjes? ik hoop dat het een beetje is zoals het hoort !

 • Pascale Dagraed

  Top zakenman(team) samen met zijn broer . Wat velen niet weten is dat hij al spelers heeft gekocht die nu in 1klasse spelen, ik ben benieuwd.

 • koen beyaert

  Arme KVO supporters. Dit verdienen jullie niet. Ik voel oprecht met jullie mee.