Exclusief voor abonnees

Nicole & Hugo over hun verstrengelde liefde en angst om alleen achter te blijven: "Wij worden samen uitgestrooid in Saint-Tropez”

Nicole & Hugo
Olivier Vanhoutte Nicole & Hugo
Hun tranen op de begrafenis van Paul Severs (70) waren ook tranen om het besef van hun eigen eindigheid, van de onverdraaglijke gedachte om straks alleen achter te moeten blijven. Dat komt ervan als liefde al 48 jaar zo verstrengeld is. "Ons testament is gemaakt", zeggen Nicole (72) & Hugo (71), het meest iconische zangduo dat Vlaanderen ooit heeft gehad. "Ook na de dood blijven wij bijeen. Wij zullen samen worden uitgestrooid in de baai van Saint-Tropez."

Je hebt 3% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wilfried Vanden Berg

  Ik heb alle respect voor hen beide. Zelfs voor hun lange liefde en carrière . Maar dit is een mooie droom en ik hoop dat die ingewilgd mag worden, maar ik heb daar mijn sterkste twijfels over. Want in St Tropez zijn ze nog strenger dan in België en in Europa ivm met de zee. Dus asse uitstrooien in zee daar , daar komt volgens mij niks van terecht. Men is daar zeer streng .

 • Liliane Maes

  Mooi die liefde. Of ons dat zal lukken om samen uitgestrooid te mogen worden zal nog een ander paar mouwen worden denk ik, want ook wij willen dit graag..

 • danny buyse

  Allemaal mooi en wel maar mijn angst is juist zo afhankelijk zijn van iemand en zo uw persoonlijkheid te verliezen en bij verlies zo ook uw levenslust te verliezen.

 • Guido Deville

  Jullie zijn een prachtig, hartverwarmend stel. Jullie doen me steeds denken aan de Griekse saga van Filemon en Baukis. Hun wens is ook die van jullie. Maar euthanasie heeft hier helemaal niets mee te maken, wel integendeel.

 • Lies Sterke

  Schitterend koppel!! Pure liefde..Puur gegund.