Nicole & Hugo
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole & Hugo © Olivier Vanhoutte

Nicole & Hugo over hun verstrengelde liefde en angst om alleen achter te blijven: "Wij worden samen uitgestrooid in Saint-Tropez”

Hun tranen op de begrafenis van Paul Severs (70) waren ook tranen om het besef van hun eigen eindigheid, van de onverdraaglijke gedachte om straks alleen achter te moeten blijven. Dat komt ervan als liefde al 48 jaar zo verstrengeld is. "Ons testament is gemaakt", zeggen Nicole (72) & Hugo (71), het meest iconische zangduo dat Vlaanderen ooit heeft gehad. "Ook na de dood blijven wij bijeen. Wij zullen samen worden uitgestrooid in de baai van Saint-Tropez."

9 reacties

 • Wilfried Vanden Berg

  2 jaar geleden
  Ik heb alle respect voor hen beide. Zelfs voor hun lange liefde en carrière . Maar dit is een mooie droom en ik hoop dat die ingewilgd mag worden, maar ik heb daar mijn sterkste twijfels over. Want in St Tropez zijn ze nog strenger dan in België en in Europa ivm met de zee. Dus asse uitstrooien in zee daar , daar komt volgens mij niks van terecht. Men is daar zeer streng .
 • Liliane Maes

  2 jaar geleden
  Mooi die liefde. Of ons dat zal lukken om samen uitgestrooid te mogen worden zal nog een ander paar mouwen worden denk ik, want ook wij willen dit graag..
 • danny buyse

  2 jaar geleden
  Allemaal mooi en wel maar mijn angst is juist zo afhankelijk zijn van iemand en zo uw persoonlijkheid te verliezen en bij verlies zo ook uw levenslust te verliezen.
 • Guido Deville

  2 jaar geleden
  Jullie zijn een prachtig, hartverwarmend stel. Jullie doen me steeds denken aan de Griekse saga van Filemon en Baukis. Hun wens is ook die van jullie. Maar euthanasie heeft hier helemaal niets mee te maken, wel integendeel.
 • Lies Sterke

  2 jaar geleden
  Schitterend koppel!! Pure liefde..Puur gegund.
 1. PREMIUM

  Cercle en KVO denken aan Jackers en Hubert

  Cercle Brugge zoekt nog een doelman om als titularis in concurrentie te gaan met de 23-jarige Braziliaan Warleson. Het rekent niet op Goblet, terwijl Miguel Van Damme nog opbouwt na zijn lange inactiviteit. Gesprekken lopen met Guillaume Hubert - vorig seizoen gehuurd van Club - om definitief bij Cercle te tekenen, maar dat valt duur uit. Mogelijk daardoor richt de Vereniging het vizier richting Genk, waar Nordin Jackers (22) weg mag. De voormalige nationale beloftendoelman werd vorig seizoen verhuurd aan Waasland-Beveren. Cercle zal kort op de bal moeten spelen, want ook KV Oostende voert verregaande gesprekken met Jackers én Hubert. De kustploeg hoopt vandaag één van beiden vast te leggen. Jackers geniet ook belangstelling uit Nederland (Sparta). (MVS/LUVM/TTV)
 1. Vreemde tijden voor Vlaamse artiesten nu publiek opzwepen niet mag: "Als het niet rustig is, stap ik van het podium”
  PREMIUM
  Muziek

  Vreemde tijden voor Vlaamse artiesten nu publiek opzwepen niet mag: "Als het niet rustig is, stap ik van het podium”

  “Ik speel sneller een traag nummer, want als je de polonaise gaat spelen, dan zweep je de mensen op en hebben ze meer zin om te dansen.” Vlaamse artiesten zien in deze coronatijden hun job veranderen. Ze willen zoveel mogelijk sfeer maken, maar afgelopen weekend werd nog een optreden van Gene Thomas stilgelegd omdat de feestvierders massaal begonnen samen te troepen rond hem. De volumeknop naar beneden draaien, de keuze van de nummers aanpassen, van het podium stappen,... Wij vroegen aan onder andere Laura Lynn, Pat Krimson, Sergio en Guy Swinnen hoe zij proberen te voorkomen dat hun optredens uit de hand lopen.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten