Exclusief voor abonnees

Nergens zijn sp.a en N-VA zo lief tegen elkaar als in Brugge: "Luide roepers zijn hier niet populair"

Burgemeester Landuyt in zijn selfiedecor. Meestal praat hij zacht en binnensmonds, zelden emotioneel. Nu lijkt dat wel zo te zijn. Alleen een flink applaus zal hem de moed geven om door te zetten, al wil hij dat zelf niet in die woorden zeggen. "Het is geen egokwestie."
Benny Proot Burgemeester Landuyt in zijn selfiedecor. Meestal praat hij zacht en binnensmonds, zelden emotioneel. Nu lijkt dat wel zo te zijn. Alleen een flink applaus zal hem de moed geven om door te zetten, al wil hij dat zelf niet in die woorden zeggen. "Het is geen egokwestie."
Nergens zijn sp.a en N-VA zo lief voor elkaar als in Brugge. Burgemeester Renaat Landuyt en uitdager Pol Van Den Driessche sluiten samenwerking zelfs niet uit. Omdat ook CD&V sterk staat in de hoofdstad van West-Vlaanderen, is de verkiezingsstrijd er razend spannend. En toch worden er geen messen geslepen. Ze gooien nog liever met bloemen naar elkaar, want iedereen wil straks met iedereen een coalitie kunnen maken.

Je hebt 3% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jomme Dockx

    Met NV-A wordt het anders ! WAT ?

  • Marc Baeyens

    Burgemeester Renaat Landuyt heeft eerder al laten blijken dat hij het gehad heeft met de politieke lijn van Crombez.