Exclusief voor abonnees

Nadat eerste Vlaamse crystal meth labo is opgerold: Mexicaanse drugskartels willen voet aan grond krijgen in België

Een zakje crystal meth, een zeer verslavende drug.
rv Een zakje crystal meth, een zeer verslavende drug.
Voor het eerst is in ons land een lab voor crystal meth opgerold. De Kempense gemeente Wuustwezel gaat met de primeur lopen. Speurders troffen er 4 kilogram aan van de zwaar verslavende seksdrug. "We moeten ons ernstig zorgen maken over die vondst", zegt toxicoloog Jan Tytgat.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eric De landtsheer

  België staat internationaal bekend om de bepampering van extreem zware misdaad. Niet onbegrijpelijk dat men het probeert.

 • Erik Desloover

  zeer gevaarlijk spul direct verslavend en dodelijk !!

 • Stan Lubuntu

  Héél zware boetes en + 20 jaar gevangenisstraf, deze rotzooi moeten we hard de kop indrukken, dit wil je niet op straat dat kinderen en volwassenen eraan verslaafd worden. Zombie taferelen willen we ook niet dus enige oplossing super hard optreden.

 • Jan Depoortere

  Peter Janssens, dat was inderdaad ook niet wat ik het zou noemen. De VS heeft een echt methamfetamine-probleem, schrijnende toestanden die je daar ziet. willy Adriaenssens. Het probleem is dat mensen niet geïnformeerd zijn, sommige illegale middelen kunnen even verantwoord gebruikt worden als alcohol, maar niet alle. Iemand begint niet extremen zoals meth omdat hij Breaking Bad zag op tv.

 • Peter Janssens

  Degene die dit artikel een beetje opgesmukt heeft met het woord 'seksdrugs' zouden ze moeten aanklagen voor het verspreiden van fake nieuws gewoon om wat meer views te krijgen.