Jan Aelberts
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan Aelberts

Na hetze rond Jood en drugssmokkelaar zet Peeters moeder van Syriëstrijder op zijn lijst: "Wie haar aanvalt, komt mij tegen"

Hij had een chassidische Jood op de CD&V-lijst in Antwerpen. En een Albanees, die met 3 kg heroïne in zijn koffer werd betrapt. Toch heeft Kris Peeters nóg een opvallende kandidaat voor 14 oktober: Fatima Ezzarhouni, moeder van een intussen gesneuvelde Syriëstrijder. "Maar wie haar daarvoor persoonlijk aanvalt, komt mij tegen."

504 reacties

 • Joske Vermeulen

  3 jaar geleden
  Mr. Peeters probeert zijn eigen bevolking zaken door de strot te duwen waar niemand op zit te wachten, of gelukkig mee is. Daarvoor heeft hij nu de prijs betaald met de verkiezingen van 14 oktober. Hopelijk hebben onze slimme politiekers hier een lesje uit getrokken.
 • Rudy VAN PRAET

  3 jaar geleden
  Peeters wat ga je nog uitvinden?? De vlaming heeft je door, stemmen stemmen ronselen en verder moeilijk doen, sukkelaar
 • Willy Mertens

  3 jaar geleden
  Ruikt naar machtsmisbruik
 • Francis Vancauwenbergh

  3 jaar geleden
  Zou Peeters niet beter een cursus gaan volgen in een of andere Normaalschool?
 • Raoul Rouma

  3 jaar geleden
  En, is iemand hem al tegengekomen?
 1. Schrijf een zomerthriller met Aspe, aflevering 21. ‘Van In maakt zijn rentree’: doe mee en laat hier uw suggestie achter
  PREMIUM

  Schrijf een zomerthril­ler met Aspe, aflevering 21. ‘Van In maakt zijn rentree’: doe mee en laat hier uw suggestie achter

  Scherp je pen, want thrillerauteur Pieter Aspe nodigt je uit om de hele zomer mee te schrijven aan zijn vierde Van In-roman. Vandaag aflevering 21. Van In gaat dus weer aan de slag bij de politie. De vraag was hoe zijn eerste werkdag zou verlopen. Benny Steeman zegt dat "Van In tegen zijn verwachting in geen veldwerk toegewezen krijgt en het gegniffel van het aanwezige personeel moet ondergaan". Een dagje spitsroeden lopen dus voor de ex-commissaris.