Oud-strijder Eric Van Rompuy weet het zeker: "Een partij als de onze - die groepen verzoent in plaats van uiteendrijft - blijft nodig."
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-strijder Eric Van Rompuy weet het zeker: "Een partij als de onze - die groepen verzoent in plaats van uiteendrijft - blijft nodig." © Photo News

"N-VA wil met ons afrekenen": CD&V wacht met gemengde gevoelens op verdict informateur De Wever

Stilte voor de storm? Na een weekend nadenken heeft informateur Bart De Wever nog steeds niet bekendgemaakt of hij nu met socialisten of christendemocraten in zee gaat. Bij CD&V ziet oud-strijder Eric Van Rompuy de bui al hangen. "Als N-VA ons kan afmaken, zal ze het niet laten."

 1. PREMIUM

  Sunweb stuurt renner weg na overtre­ding coronamaat­re­ge­len

  Team Sunweb heeft Michael Storer weggestuurd van het trainingskamp in het Oostenrijkse Kühtai, nadat de 23-jarige Australiër de interne coronamaatregelen had overtreden. Storer verliet het hotel om een fles shampoo te kopen in een nabijgelegen winkel, terwijl de ploeg renners en personeel had verzocht in hun eigen bubbel te blijven en vooral geen contact te hebben met de buitenwereld. Volgens Sunweb bracht de renner op deze manier zijn eigen gezondheid én die van zijn ploegmaats in gevaar. In een reactie bij WielerFlits benadrukt het team dat het níet om een strafmaatregel gaat.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.