Na de affaire-Kucam zette N-VA het migratiepotje een tijd op een lager vuurtje, maar op 40 dagen voor de verkiezingen is Francken weer helemaal los.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de affaire-Kucam zette N-VA het migratiepotje een tijd op een lager vuurtje, maar op 40 dagen voor de verkiezingen is Francken weer helemaal los. © Photo News

N-VA duwt migratiethema weer in campagne: “Het ‘gevaar’ van een ‘nieuwe asielcrisis’”

Met filmpjes over een 'nieuwe asielcrisis' en 'het gevaar' van een asielcentrum in Deurne, duwt N-VA het migratiethema weer in de campagne. Niet zonder risico. Op rechts zit Vlaams Belang klaar met de voorhamer en op links wijt Antwerps coalitiepartner sp.a de 'crisis' aan Theo Francken (N-VA).

 1. PREMIUM

  Klopp en Mourinho sneren naar Man City

  Twee trainers zijn niet blij dat het TAS de Europese schorsing van Man City heeft teruggedraaid. Tottenham-trainer José Mourinho haalde hard uit. "Het is een schandalige beslissing. Als City niet schuldig is, dan krijgt het toch geen boete van 10 miljoen euro? Als de club wel schuldig is, moet ze uitgesloten worden. Er is geen middenweg. Dit is een heel vreemde beslissing." Zo goed was The Special One niet op de hoogte: City kreeg een boete omdat ze niet meewerkten aan het onderzoek. Ook Jürgen Klopp, kampioenencoach van Liverpool, heeft zijn bedenkingen: "Het was geen goede dag voor het voetbal. Ik wil er zelf niet te veel bij betrokken raken en ik ken de details in de zaak van Manchester City niet, maar ik vind dat we ons aan de regels van de Financial Fair Play moeten houden." Pep Guardiola was in vorm. Hij verdedigde zijn club vurig: "Het zou prettig zijn als de kritiek zou stoppen." (KTH)
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Japanse robot van 18 meter hoog zet eerste stapjes
  Play

  Japanse robot van 18 meter hoog zet eerste stapjes