Chirurgische maskers in de kerk? Of zo'n gekregen neutraal exemplaar van de overheid? Ze doen wat ze moeten doen, maar zijn wel sáái, zegt onze kenner. "En het doet echt denken aan een ziekenhuisomgeving. Fijn dat ze veilig zijn, maar een beetje creativiteit maakt het dragen van een masker aangenamer."
Volledig scherm
PREMIUM
Chirurgische maskers in de kerk? Of zo'n gekregen neutraal exemplaar van de overheid? Ze doen wat ze moeten doen, maar zijn wel sáái, zegt onze kenner. "En het doet echt denken aan een ziekenhuisomgeving. Fijn dat ze veilig zijn, maar een beetje creativiteit maakt het dragen van een masker aangenamer." © Karolien Coenen

Mondmaskers boven

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.