Moeder van drie bekoopt overspel met de dood

Nancy met haar echtgenoot Demetrie.
rv Nancy met haar echtgenoot Demetrie.
Een moeder van drie heeft haar amoureuze escapades met haar leven bekocht. Toen Nancy (33) haar man dinsdag vertelde dat ze weer met een andere man had afgesproken en dat die haar 'blij gemaakt had', vermoordde hij haar met één messteek in de hals. “Demetrie was nooit agressief. Maar die andere mannen: dat woog op hem", zegt zijn familie.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

30 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hilde De Smedt

  Je bent niemands 'bezit'! Uit elkaar gaan moet altijd kunnen. Relaties zijn tijdelijk! Dit is een positieve ontwikkeling in de huidige samenleving. Je moet niet meer samen blijven als het niet meer gaat.

 • TIM DE CROES

  tegenwoordig te makkelijk om "scheve schaats te rijden" , is normale tijd tegenwoordig , daarom blijf ik single ... kinderen altijd de dupe , in dit geval hebben kinderen geen mama/papa meer , anders moet kind elke week ergens anders slapen (week mama/week papa)

 • eric brack

  verschrikkelijk verhaal, en de kinderen die blijven verweest achter. :-( Overspel , een van de pijnlijkste manieren om het te ervaren van iemand waarvan je intens van houd. Maar moorden is niet het juiste antwoord.

 • Edgard Gielis

  zoek dan een oplossing en probeer samen pr te doen misschien de twee partijen tevreden

 • marc de Volder

  Er zijn er hier die denken dat het allemaal maar zo gemakkelijk is om uiteen te gaan. Velen komen in armoede terecht want maar 1 loon en de huurprijzen zijn meestal veel te hoog. Rekeningen stapelen zich op en is dat dan beter voor de kinderen als je minder eten hebt en misschien geen warmte in de winter?