Vader Toon B. trof dinsdag de lichamen van zijn dochter Amélie (11) en zijn vriendin Cindy aan in huis. De man had jarenlang een wapenwinkel.
Volledig scherm
Vader Toon B. trof dinsdag de lichamen van zijn dochter Amélie (11) en zijn vriendin Cindy aan in huis. De man had jarenlang een wapenwinkel. © RV

Moeder neemt dochter mee de dood in: twee slachtoffers bij gezinsdrama

Een man uit Arendonk heeft dinsdag toen hij thuiskwam zijn vriendin en dochter (11) dood aangetroffen in huis. Speurders vermoeden dat de vrouw eerst het meisje doodschoot en daarna zichzelf van het leven beroofde. Mogelijk gebruikte ze daarvoor een pistool uit de wapencollectie in huis.

38 reacties

 • Natascha Peeters

  2 jaar geleden
  Veel.sterkte ....En hopelijk veel steun
 • ivan DEJONGHE

  2 jaar geleden
  aan elk verhaal zijn er twee kanten wij weten niet hoe het was binnen de muren , sterkte voor de nabestaanden
 • Gwinnessa Gesthuizen

  2 jaar geleden
  Enige deelneming voor die arme man gans zijn wereld zakt ineen
 • Johan Meulenbergs

  2 jaar geleden
  Vreselijk .. wat is er toch aan de hand met de mensen??
 • Koen Claus

  2 jaar geleden
  Michel Van der Hoydowch, dan moet je ook geen messen in huis hebben of een hamer hé,
 1. PREMIUM

  De Block pakt asielmis­bruik harder aan

  Minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld) gaat misbruik van de asielprocedure door zogenaamde 'Dubliners' harder aanpakken. Dat zijn asielzoekers die naar ons land gekomen zijn, terwijl ze eigenlijk onder de verantwoordelijkheid vallen van een ander Europees land. Hun aandeel groeide vorig jaar aan tot 43% van al onze asielzoekers. Maar van die 11.882 'Dubliners' is nog geen tiende teruggekeerd naar het bevoegde land. De Block wil ze nu desnoods zelfs opsluiten in gesloten centra om dat terugkeercijfer hoger te krijgen. "Dit misbruik van de asielprocedure zorgt voor een onnodige werklast en legt een te grote druk op ons opvangnetwerk."
 2. PREMIUM

  Brein achter 'martelka­mer' moest zelf vrezen voor zijn leven

  Robin van O., het vermoedelijke brein achter de onlangs opgerolde 'onderwereldgevangenis' met martelkamer nabij de Belgische grens in Roosendaal, moest wellicht zelf vrezen voor zijn leven. Op een inleidende zitting van het proces tegen de beruchte motorclub Caloh Wagoh raakte immers bekend dat leider Delano R. verdacht wordt van het beramen van een moordaanslag op Robin van O. Heel wat leden van de motorclub zouden al betrokken geweest zijn bij onderwereldmoorden en mislukte aanslagen. De belangrijkste opdrachtgever van Caloh Wagoh is allicht topcrimineel Ridouan Taghi, de drugsbaron die in Dubai is opgepakt en inmiddels in een Nederlandse cel zit. Taghi wisselde onder meer het adres van Robin van O. uit met een lid van Caloh Wagoh. Delano R. kreeg ook foto's doorgestuurd van de Porsche waarin de vriendin van Van O. reed, net als een politiefoto van Van O.