Exclusief voor abonnees

Moeder en dochter vermoorde Sally Van Hecke zijn opgelucht dat onderzoek heropend is: “Ik kon de moordenaar moeilijk zelf gaan zoeken”

Sally's moeder Lydia (67) met haar kleindochter Naomi, die amper 3 jaar was toen haar mama vermoord werd. Intussen is Naomi 25 en lijkt ze als twee druppels water op haar moeder.
Joel Hoylaerts / Photonews Sally's moeder Lydia (67) met haar kleindochter Naomi, die amper 3 jaar was toen haar mama vermoord werd. Intussen is Naomi 25 en lijkt ze als twee druppels water op haar moeder.
Hoe reageert een moeder wanneer uitgerekend een journalist meent te weten wie 22 jaar eerder haar kind heeft vermoord? "Dan vraag je je vooral af waarom het gerecht daar nooit in is geslaagd", zegt Lydia De Decker (67). Dankzij de makers van het VTM-programma 'Cold Case' kan ze eindelijk een gezicht plakken op de man die haar dochter Sally Van Hecke (20) in 1996 vermoordde en achterliet aan het Antwerpse Sint-Annastrand.

Je hebt 9% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.