Minister van Telecom, Post, Digitale Agenda en Administratieve Vereenvoudiging Philippe De Backer.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister van Telecom, Post, Digitale Agenda en Administratieve Vereenvoudiging Philippe De Backer. © BELGA

Minister Philippe De Backer (Open Vld), van de achterhoede naar de frontlinie: "Hypergemotiveerd, maar over 6 maanden eindigt opdracht”

Met één been buiten werkte minister Philippe De Backer het voorbije jaar vooral in stilte. Maar de Antwerpse liberaal bevoegd voor Telecom en Post verhuist nu van de achterhoede naar de frontlinie: hij moet voor voldoende mondmaskers en coronatesten zorgen. "Ik ben hypergemotiveerd. Maar binnen zes maanden is het gedaan."

3 reacties

 • Julien Cuypers

  1 jaar geleden
  VLD en MR hebben zich goed genesteld in de regering met veel bedrog en leugens. Zij zijn een klein partij van 12% en hopen na de crisis door te kunnen gaan. Zij zullen de rekening echter laten betalen door het volk, en het zullen vooral de Vlamingen zijn die dit allemaal zullen moeten ophoesten.
 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Die werkt dan toch in het verborgene heel ver in de achterhoede. Voor ovld is het hen enkel voor de postjes te doen. Dus goed bezig.
 • paul lemmens

  1 jaar geleden
  hoe kun je nu een job tegen uw goesting , hij moet wel het werk van 6 gezondheids ministers die hun job niet aankunnen overnemen , zij trekken alleen een riant salaris