Exclusief voor abonnees

MIJN GEHEIM. Maurice (63) verloor hele fortuin, maar houdt schijn hoog: “Ik ben gemaakt om rijk te zijn”

Maurice vergaarde zijn fortuin onder anderen in de immobiliën. Beeld ter illustratie.
iStock Maurice vergaarde zijn fortuin onder anderen in de immobiliën. Beeld ter illustratie.
Geheimen. We steken ze weg, houden ze stil, bewaken ze met ons leven. Redactrice Sabine Vermeiren luistert elke week naar een Vlaming die wél praat. Eén keer alles op tafel. En dan nooit meer. Vandaag: leven in een kasteel, uitwaaien op het appartement in Knokke, netwerken op de loft in Brussel, een vermogen van een miljoen euro. Maurice had het allemaal. Maar toen ging het mis. “Op mijn bankrekening staat nu 800 euro.”

Leven in een kasteel, uitwaaien op het appartement in Knokke, netwerken op de loft in Brussel. Maurice had het allemaal. Een collectie Rolexen, eigen huishoudpersoneel en daarbovenop: een financieel vermogen van een miljoen euro. Maar toen ging het mis. Het fortuin is nu weg en de bankrekening zo goed als leeg, maar niemand in de omgeving van Maurice heeft het door. “Ik shop bij H&M en ben vaste klant bij de Kringwinkel. Maar iedereen trapt erin.”

‘Ook een geheim? Mail Sabine.vermeiren@persgroep.be

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:



Alle artikels uit de krant

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.