Exclusief voor abonnees

Meyrem Almaci (Groen): “Sp.a vergist zich van vijand en van bondgenoot”

Almaci is ambitieus. "Ik besef dat we voor elke stem gaan moeten vechten. Dat men het ons moeilijk ging maken toen we onze plannen op tafel legden, had ik wel voorzien. Maar wij blijven rustig onze koers varen."
Jan De Meuleneir/Photo News Almaci is ambitieus. "Ik besef dat we voor elke stem gaan moeten vechten. Dat men het ons moeilijk ging maken toen we onze plannen op tafel legden, had ik wel voorzien. Maar wij blijven rustig onze koers varen."
Een digitale schiettent met in het midden de groenen: zo zou je de campagne tot nu toe kunnen omschrijven. Meyrem Almaci blijft er rustig bij. "Dat N-VA gebiologeerd is door ons, snap ik wel. Als je in 15 jaar niks presteert uit schrik voor verandering, heb je een bliksemafleider nodig." Dat de socialisten duchtig meedoen, valt haar meer tegen. "Sp.a vergist zich van vijand en van bondgenoot."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bruno Draulans

  Tja, 1 deelname in de regering heeft deze partij gebrandmerkt tot duurste partij van allemaal. Door hun halstarrige visie op het milieu, beseffen ze niet dat ze daarmee het milieu nog meer beschadigen maar ook nog eens de ganse economie omzeep helpen. Je kan in iets trendsetter zijn maar je kan er ook grof over gaan. Groen kan beter in de oppositie blijven. Daar doen ze hun werk beter door tegengas te geven.

 • HUGO VERLOT

  Groenen kunnen alleen maar roepen vanaf de zijlaan.

 • marc mortier

  Overmoed leidt tot ondergang !

 • joseph Leysen

  Almaci als je wil meespelen moet je eerst correct je plannen berekenen en natuurlijk ook partners vinden die dat mee realiseren. Vb. Pensioenen is voor jullie ook mensen die niet willen werken later ook pensioen. Klimaatmaatregel en : dramatische kostenberekening.

 • paul snemmel

  vergeet het kind in een regering kom je niet wij herinneren ons het debacle van de vorige deelname met moe Vogels,Vera Dua en anderen

Video