Met z'n tweetjes weekendje weg... om te scheiden

In het bemiddelingshotel regel je alle praktische zaken na een breuk

Bemiddelaars Nele De Keyser en Marie Baerten begeleiden de koppels op hotel.
Photo News Bemiddelaars Nele De Keyser en Marie Baerten begeleiden de koppels op hotel.
Scheiden is lijden, maar binnenkort kunnen koppels na een breuk kiezen voor de korte(re) pijn. In 'Het Bemiddelingshotel' - geen echte B&B, wel een formule - wordt alles uitgeklaard, verdeeld en geregeld tijdens een weekendje weg. Al moet je er wel een paar duizend euro voor overhebben.

Je hebt 11% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roland Vanlerberghe

  Misschien ook nog even met elkaar tussen de lakens om het afscheid te bezegelen.

 • Bart Denys

  Dit is redelijk absurd: ofwel ga je in 'goede' verstandhouding uit elkaar en dan heb je dit soort bemiddeling niet nodig; ofwel lust je mekaar rauw en dan heeft bemiddeling geen zin. Dan is het de rechtbank die alles zal bepalen!

 • Rudi Goossens

  Gewoon scheiden, al kost het geld. Je leeft maar 1 keer, dus waarom ergens tegen uw zin blijven in zitten....?

 • Tina Colpaert

  Neem een blad papier en kijk wat hebben we samen wie wil wat en verdeel het die extra paar duizenden zal je zo ook wel kunnen gebruiken achteraf of langer mee doen dan een weekend want als je elkaar niet kan horen of zien ruiken beetje samen op hotel lijkt mij geen goed idee!

 • mike vanginderen

  Amerikaanser kan niet.Uit alles moeten ze geld slaan.Hier wacht de advocaat je nog niet op aan de uitgang van het ziekenhuis na een ingreep om een proces aan te spannen tegen het ziekenhuis. Maar we komen dichter en dichter.