Volledig scherm
PREMIUM
© Lukas

Messentrekker doodgeschoten in Zemst: “Hij stak naar alles wat bewoog”

Zoveel mogelijk slachtoffers maken, om dan doodgeschoten te worden door de politie. Dat was de missie van Mohamed E. (34). In zijn flat in Mechelen stak hij gisteren eerst zijn vrouw neer, daarna haalde hij uit naar twee klanten in een supermarkt en op straat stak hij ook nog een fietsster neer. Bij hem thuis werd een afscheidsbrief gevonden.

2 reacties

 • Ingrid Charlier

  2 jaar geleden
  Hij wou toch sterven op deze manier. Alleen jammer dat er onschuldige slachtoffers gevallen zijn en dat ook de politieagenten die correct gehandeld hebben en erger hebben voorkomen nu een onderzoek tegen hen hebben lopen.
 • VITAL OP DE BEECK

  2 jaar geleden
  Dank u flikken. Goed werk geleverd. Zijn vrouwtje zal er uiteindelijk wel bij varen dat die clown haar niet meer als vuil behandeld. En de pipos die nog verhaal gaan halen bij de flikken.... Schaam jullie.
 1. Vaak zo wijs, soms zo onverstandig
  PREMIUM

  Vaak zo wijs, soms zo onverstan­dig

  Zonder morren hebben de Belgen dit weekend de mondmaskerplicht in winkels gerespecteerd. Sommigen vergaten een mondkapje op te zetten, maar dan haalden ze het snel in de auto of kochten er eentje ter plaatse. Handelsfederatie Comeos kreeg geen meldingen van incidenten. Maar hoe verstandig de meesten zich ook gedragen, er blijven ook beelden opduiken van Belgen die het mínder verstandig aanpakken. Zo werd een optreden van Gene Thomas in het Oost-Vlaamse Laarne (foto onder) stilgelegd omdat bezoekers zich allesbehalve aan de coronamaatregelen hielden. Ze zongen luidkeels mee, dansten uitbundig en hingen over elkaars schouders - en dat zonder mondmaskers.
 1. Doorbraak als lesbische cheerleader
  PREMIUM

  Doorbraak als lesbische cheerlea­der

  Hoewel ze al op vierjarige leeftijd begon met acteren, vergaarde Naya Rivera pas echt naam en faam door haar rol als lesbische cheerleader Santana in de muzikale reeks 'Glee'. Die vrolijke serie - geschreven door 'American Horror Story'-bedenker Ryan Murphy - liep van 2009 tot 2015 en was zeker tijdens de eerste seizoenen wereldwijd een enorme hit. Zo kaapte de show maar liefst vier Golden Globes weg. Het verhaal draait om een groep erg verschillende jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen: de McKinley High's Glee Club. Dolle pret op het scherm dus, maar achter de schermen ging het er minder vrolijk aan toe, met ruzies, jaloezie en zelfs verschillende doden (zie kader). (SDE)
 1. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis