Exclusief voor abonnees

Meisje dat bij Mikey was tijdens steekpartij op Brugse Markt: “Ze waren bozer op mij dan op de moordenaar”

Lore Versyck.
Gianni Barbieux Lore Versyck.
"Ik denk dat hij gestorven is in mijn armen. Mikey zag er dood uit. Zijn gezicht was al wit en hij voelde al koud. Het was alsof ik hem niet kende. Dat was mijn beste vriend niet meer. Ondertussen passeerden er mensen. Heel vreemd. Surrealistisch. Opeens was alles verpest." Lore Versyck, het meisje dat bij Mikey Peeters was in de nacht van de fatale steekpartij op de Brugse Markt, getuigde gisteren op het assisenproces over de doodslag.

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • vanaeken jokke

    België het land waar criminelen meer rechten hebben dan het slachtoffer bedankt linkse correcte sukkelaars dat het zover gekomen is.

  • Sobek Wessels

    Ja zo is dat in dit land Criminelen zijn de slachtoffers en worden langs alle kanten beschermd , Vooral door de politiek die de wetten maken ! De wetten in dit land en de rechters die ze toepassen zijn te belachelijk voor woorden !! Elk slachtoffers en hun nabestaanden zouden het recht in eigenhanden moeten nemen !!