Exclusief voor abonnees

Meest gehate man in Genk en omstreken heeft werk voor de boeg: “Ik zal elk haatberichtje beantwoorden”

Kris Wagner.
VTMNieuws Kris Wagner.
Verbijstering bij de analisten, woede en zelfs onversneden haat bij de supporters van KRC Genk: met zijn vordering van 7 speeldagen schorsing voor Ruslan Malinovskyi heeft bondsprocureur Kris Wagner (47) een storm ontketend. "Hij is nochtans zuiverder op de graat dan een pasgeboren baby", zegt een collega.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

40 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger DE MOOR

  Het is al zijn vierde rode kaart, dat wil zeggen dat het geen doetje is. Na de valpartij is hij op zijn rechterzijde terechtgekomen. Hij heeft zich omgedraaid naar zijn linkerzijde wat hij niet moest doen. Trouwens hij moest daar met zijn voet geen contact zoeken.

 • Verstappen Martine

  Als ik de beelden zo bekijk dan denk ik toch niet dat het moedwillig was.

 • Sobek Wessels

  Welke instellingen in dit land zijn NIET corrupt ? En zeker waar er Veel Geld mee gemoeid is zoals het voetbal waar Miljarden op het spel staan ! Welke alleen heerser , beslissing nemer Heeft Geen Hoge dunk van zichzelf ? Hoeveel mensen zien alleen wat ze willen zien ook al bewijzen de Beelden zwart op wit hoe de Vork in de steel zit ? Het slachtoffers komt ook recht en draait zijn hoofd naar de voet toe ?

 • Karel Rutjens

  Hij beseft zelf maar al te goed dat hij er ver over gegaan is in het eisen van 7 speeldagen. Daarom zegt hij nu al: ' t is zwart of wit'. Nu Visser nog duidelijk maken dat hij onbekwaam is en we komen er nog.

 • Georges Vande Velde

  Scheidsrechter Visser trok toch de rode kaart ? Wel wat is dan het probleem ? De “vaststelling” verklaard de kaart , hoe groot de straf wordt achteraf bepaald ! Gans voetbal minnend België heeft al de straf bepaald op voorhand !

Video