Exclusief voor abonnees

Marokko wil verkrachter niet terug, dus gaat hij vrijuit: “Gedeald, verkracht, geradicaliseerd, vrijgelaten”

Archiefbeeld ter illustratie.
Thinkstock Archiefbeeld ter illustratie.
Hoewel hij niet tegenstribbelde, slaagde ons land er niet in om de geradicaliseerde Mustapha Bali uit te wijzen. Marokko, zijn herkomstland, weigert hem terug te nemen. Dus zat er uiteindelijk niks anders op dan de dealer/ verkrachter vrij te laten.

Vorige week dinsdag gingen de deuren van het gesloten centrum Caricole in Steenokkerzeel open voor Mustapha Bali. Daarmee is een notoire zware jongen op vrije voeten. Bali zat een celstraf van 17 jaar uit, vooral voor drugsfeiten, maar in mei vorig jaar kreeg hij nog eens drie jaar cel voor het verkrachten van een jonge, zwakbegaafde vrouw. 

Je hebt 17% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

334 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jos indigne

  Het Marrakrechpact werkt , geef hem levenslang

 • Fritz Shmidt

  Terug de bak in dan...

 • SAM Bedfort

  Marokko heeft het Marrakesh akkoord niet getekend zeker?

 • John De roo

  Grote solden , exclusief in België , verkracht , moorden , martelen ... helemaal gratis en onbelast maar durf geen verkeersovertreding te begaan want willen we jouw hoofd op een schaaltje. .... welkom in België

 • Emiel Van Riet

  Maar voor mijn parkeerboete gaan ze tot het uiterste! Ik ben dan ook een ECHTE Belg He....