De minnaar in Marie-Lores leven is haar beste vriend. "Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is."
Volledig scherm
PREMIUM
De minnaar in Marie-Lores leven is haar beste vriend. "Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is." © thinkstock

Marie-Lore pleegt al drie jaar overspel met haar beste vriend: "Vreemdgaan maakt van mij een betere vrouw voor mijn man"

"Vreemdgaan maakt dat ik een betere vrouw ben voor mijn man." Die zin lijkt op het eerste gezicht niet te kloppen. Maar voor Marie-Lore (30), die geregeld even wegspringt uit haar relatie om ook eens iets anders te beleven dan lepeltje-lepeltje vrijen, klopt het helemaal. De minnaar in haar leven is haar beste vriend. "Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is."

57 reacties

 • Elisa deJong

  3 jaar geleden
  Je kán nooit gelukkig zijn als je bedriegt
 • Peter Mariën

  3 jaar geleden
  Het verstand zit hier een meter lager
 • VIVIANE bastenie

  3 jaar geleden
  Vreemdgaan ,hoe zo vreemdgaan ,ze gaat bekend .Maar alle gekheid op een stokje,zo een vrouw die alles heeft ,een goede man twee schatten van kinderen die" beseft eigenlijk wat zij haar gezin aandoet,maar ja was ze met haar jeugdvriend getrouwd al ze waarschijnlijk ook vreemd gegaan zijn,of dat zit in je of niet,De huidige moraal is ver te zoeken,elke dag lees je wel zo iets of hoor je dat .Ik heb het zelf ook mee gemaakt en kan je zeggen dat dit goed voelit ,ben inmiddeld gescheiden .
 • Werner Cammerman

  3 jaar geleden
  Waar stuurt deze krant op aan ?
 • Alain Stuker

  3 jaar geleden
  Waarom monogaam door het leven gaan? Wie heeft ons toch wijsgemaakt dat als je getrouwd bent, niet meer met een ander seks mag hebben? Ik ga heel graag vreemd en ik zie mijn echtgenote keigraag. Geniet toch van het leven en laat je de maatschappij zomin mogelijk iets opleggen.
 1. Op vakantie draagt Djokovic wél mondmasker
  PREMIUM

  Op vakantie draagt Djokovic wél mondmasker

  Novak Djokovic (33) heeft zich voor het eerst weer laten zien sinds hij positief testte op het coronavirus. De Serviër is op vakantie in Bosnië, waar hij onder andere een bezoek bracht aan Visoko. Daar staat een heuvel waar in een ver verleden piramides zouden hebben gestaan. Hij kreeg er, in het bijzijn van zijn ouders en een bodyguard, een rondleiding door de Bosnische wetenschapper Semir Osmanagic. Opvallend: de Serviër droeg nu wél een mondmasker. Het nummer één van de wereld ligt al even onder vuur sinds hij een exhibitietoernooi organiseerde zonder respect voor de coronaregels. Zo geraakte hij net als enkele collega's en zijn vrouw besmet met het virus. (ODBS)
 2. Onze opinie. Het knipperlichtsysteem biedt vals gevoel van veiligheid: in werkelijkheid is het vaak willekeur
  PREMIUM

  Onze opinie. Het knipper­licht­sys­teem biedt vals gevoel van veiligheid: in werkelijk­heid is het vaak willekeur

  Buitenlandse Zaken actualiseert elke dag een lijst van landen, streken en steden waar je als Belg beter geen vakantie houdt in tijden van corona. Netjes opgedeeld in rood, oranje en groen. Rood en dus verboden: het land Zweden, de provincie Lleida in Catalonië, de stad Leicester, waar Youri Tielemans en Dennis Praet voetballen, en de wijk Santa Clara in Lissabon, een stadsdeel waar ook zonder corona weinig toeristen komen.