De minnaar in Marie-Lores leven is haar beste vriend. "Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is."
Volledig scherm
PREMIUM
De minnaar in Marie-Lores leven is haar beste vriend. "Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is." © thinkstock

Marie-Lore pleegt al drie jaar overspel met haar beste vriend: "Vreemdgaan maakt van mij een betere vrouw voor mijn man"

"Vreemdgaan maakt dat ik een betere vrouw ben voor mijn man." Die zin lijkt op het eerste gezicht niet te kloppen. Maar voor Marie-Lore (30), die geregeld even wegspringt uit haar relatie om ook eens iets anders te beleven dan lepeltje-lepeltje vrijen, klopt het helemaal. De minnaar in haar leven is haar beste vriend. "Ik sta ervan te kijken hoe gemakkelijk overspel is."

57 reacties

 • Elisa deJong

  4 jaar geleden
  Je kán nooit gelukkig zijn als je bedriegt
 • Peter Mariën

  4 jaar geleden
  Het verstand zit hier een meter lager
 • VIVIANE bastenie

  4 jaar geleden
  Vreemdgaan ,hoe zo vreemdgaan ,ze gaat bekend .Maar alle gekheid op een stokje,zo een vrouw die alles heeft ,een goede man twee schatten van kinderen die" beseft eigenlijk wat zij haar gezin aandoet,maar ja was ze met haar jeugdvriend getrouwd al ze waarschijnlijk ook vreemd gegaan zijn,of dat zit in je of niet,De huidige moraal is ver te zoeken,elke dag lees je wel zo iets of hoor je dat .Ik heb het zelf ook mee gemaakt en kan je zeggen dat dit goed voelit ,ben inmiddeld gescheiden .
 • Werner Cammerman

  4 jaar geleden
  Waar stuurt deze krant op aan ?
 • Alain Stuker

  4 jaar geleden
  Waarom monogaam door het leven gaan? Wie heeft ons toch wijsgemaakt dat als je getrouwd bent, niet meer met een ander seks mag hebben? Ik ga heel graag vreemd en ik zie mijn echtgenote keigraag. Geniet toch van het leven en laat je de maatschappij zomin mogelijk iets opleggen.
 1. 'Hoop doet leven' op ongewone Vlaamse feestdag
  PREMIUM

  'Hoop doet leven' op ongewone Vlaamse feestdag

  De vreemdste 11 juli ooit blijft die van vorig jaar - herinner u de heisa die losbarstte tijdens de toespraak van toenmalig parlementsvoorzitter Kris Van Dyck. Maar de Vlaamse feestdag van afgelopen zaterdag verliep ook verre van gewoon. Geen traditionele speech van de minister-president op het stadhuis in Brussel. Jan Jambon tekende, samen met premier Sophie Wilmès, Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle en burgemeester Philippe Close wel present op de Grote Markt, mét mondmaskers. Vanop het balkon van het Brusselse stadhuis aanschouwden ze een mini-verrassingsconcert van Will Tura. De bijna 80-jarige keizer van het Vlaamse lied trok met zijn klassieker 'Hoop doet leven' de Vlaamse feestdag op gang. Iets wat hij als vanouds vol passie deed - ook al was het slechts voor enkele toevallige voorbijgangers. Tijdens de sobere ceremonie werden dit jaar ook twee 'gewone' Vlamingen geëerd voor hun werk tijdens de coronacrisis. Poetsvrouw Martine Vaneyck, werkzaam op de intensieve zorg van het zwaar getroffen Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden en kassabediende Ann Maes van de Colruyt van Waregem/Kuurne ontvingen in naam van hun sectoren de Vlaamse eretekens voor van hun inspanningen om de maatschappij draaiende te houden.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Moeder bezorgd na bezoek Walibi: "Coronaregels niet gerespecteerd"
  PREMIUM

  Moeder bezorgd na bezoek Walibi: "Coronare­gels niet gerespec­teerd"

  Een bezorgde moeder uit Erpe-Mere slaat alarm over de drukte in Walibi. De vrouw, die anoniem wil blijven, zegt dat het park de veiligheidsregels dit weekend amper respecteerde. "Mensen stonden vaak zonder mondmasker dicht bij elkaar in de rij voor de attracties. Groepjes uit verschillende 'bubbels' moesten ook bij elkaar in de karretjes zitten. Het is dat ik mijn zoontje niet wilde teleurstellen - anders was ik direct vertrokken. Walibi verzekerde me dat er maximaal 3.000 mensen tegelijk in het park mochten. Naar mijn gevoel waren dat er veel meer."
 3. PREMIUM

  "Kust heeft nu oplossing nodig voor klimaatver­an­de­ring"

  De kust is, als laagst gelegen gebied van Vlaanderen, erg kwetsbaar door de klimaatverandering. "We moeten nu oplossingen zoeken of het is te laat", zeggen experts in een nieuw boekje, 'Kust en klimaat'. "Ingrepen om pakweg dijken te bouwen, hebben hun tijd nodig. Dat moet je niet doen als je nog 3 cm verwijderd bent van een potentiële overstroming", aldus verantwoordelijke van 'T.OP Kustzone' Stijn Vanderheiden. Hij wil onder meer inzetten op samenwerken met de natuur: ruimte om duinen te laten ontwikkelen, bijvoorbeeld. "Het gaat om evenwicht, dat is een moeilijke denkoefening. Iedereen wil zijn stukje ruimte vrijwaren. Met deze gids pleiten we ervoor met alle actoren samen oplossingen te vinden die voor iedereen goed zijn." (MM)