Vreemdgaan is van alle tijden en van overal, dus ook van bij ons in Vlaanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vreemdgaan is van alle tijden en van overal, dus ook van bij ons in Vlaanderen. © Thinkstock

Margolie houdt er een affaire op na mét medeweten van haar echtgenoot: "Van de deur tot het bed, dat duurt tien seconden bij ons”

Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘Verboden liefdes’. Bestaat er een onderwerp dat nog meer tot de verbeelding spreekt, vraagt redactrice Annick Grobben zich af. Vurige verlangens, leugens en bedrog, schuldgevoelens - of net niet - en hartstochtelijke seks, al dan niet op de vreemdste plekken en in het grootste geheim. Lees de getuigenis van ondernemer/jurist Georges (59) en de getrouwde Margolie (34).

89 reacties

 • johny daneels

  5 jaar geleden
  Ik denk eerder dat die vent politieker is en geen zakenman als hij beweerd
 • Ben De Staercke

  5 jaar geleden
  Iedereen doet wat hij wil maar deze kerel is gewoon degoutant qua uitspraken en opvattingen. Die zie ik trouwens nog heel alleen eindigen met zo n mentaliteit.
 • marc de Volder

  5 jaar geleden
  Weer ene die denkt dat zijn vrouw niks weet,en dat zijn minnares hem graag ziet. De eerste minuut dat hij bij de vuilkar gaat werken,is het gedaan. Het gaat om geld en standing,om macht. In 9 van de 10 vrouwenfilmen is de mannelijke acteur een politieker,officier,prins,rijke weduwnaar. Was de acteur in 50 tinten grijs een arme facteur,ging geen enkele vrouw kijken. Nu willen ze allemaal een zweepje.
 • harry van de laer

  5 jaar geleden
  Zijn echtgenote weet van niks, maar ze heeft wel een sleutel van de loft. Wat klopt er niet in het verhaal van deze hoogblazer ?
 • Manu Claes

  5 jaar geleden
  Moest wel even glimlachen toen ik het artikel las. Sommige mannen zijn toch echt erg naïef. Als ‘succesvolle’ collega-ondernemer kan ik de George alvast dit meegeven. Je vrouw heeft wel degelijk weet van je affaire en houdt er hoogstwaarschijnlijk ook een minnaar op na. Ze blijft bij jou omwille van de centen en dat geldt uiteraard ook voor je minnares. Hopelijk blijven de zaken goed draaien want in het leven kan het soms snel verkeren.