Vreemdgaan is van alle tijden en van overal, dus ook van bij ons in Vlaanderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vreemdgaan is van alle tijden en van overal, dus ook van bij ons in Vlaanderen. © Thinkstock

Margolie houdt er een affaire op na mét medeweten van haar echtgenoot: "Van de deur tot het bed, dat duurt tien seconden bij ons”

Nu in tijden van corona wordt aangeraden om thuis te blijven, hebben we met z’n allen meer tijd om te lezen. Daarom doken we in ons archief en maakten we een selectie van de beste artikelen van de afgelopen vijf jaar. Vandaag brengen we een van de portretten van de reeks ‘Verboden liefdes’. Bestaat er een onderwerp dat nog meer tot de verbeelding spreekt, vraagt redactrice Annick Grobben zich af. Vurige verlangens, leugens en bedrog, schuldgevoelens - of net niet - en hartstochtelijke seks, al dan niet op de vreemdste plekken en in het grootste geheim. Lees de getuigenis van ondernemer/jurist Georges (59) en de getrouwde Margolie (34).

89 reacties

 • johny daneels

  4 jaar geleden
  Ik denk eerder dat die vent politieker is en geen zakenman als hij beweerd
 • Ben De Staercke

  4 jaar geleden
  Iedereen doet wat hij wil maar deze kerel is gewoon degoutant qua uitspraken en opvattingen. Die zie ik trouwens nog heel alleen eindigen met zo n mentaliteit.
 • marc de Volder

  4 jaar geleden
  Weer ene die denkt dat zijn vrouw niks weet,en dat zijn minnares hem graag ziet. De eerste minuut dat hij bij de vuilkar gaat werken,is het gedaan. Het gaat om geld en standing,om macht. In 9 van de 10 vrouwenfilmen is de mannelijke acteur een politieker,officier,prins,rijke weduwnaar. Was de acteur in 50 tinten grijs een arme facteur,ging geen enkele vrouw kijken. Nu willen ze allemaal een zweepje.
 • harry van de laer

  4 jaar geleden
  Zijn echtgenote weet van niks, maar ze heeft wel een sleutel van de loft. Wat klopt er niet in het verhaal van deze hoogblazer ?
 • Manu Claes

  4 jaar geleden
  Moest wel even glimlachen toen ik het artikel las. Sommige mannen zijn toch echt erg naïef. Als ‘succesvolle’ collega-ondernemer kan ik de George alvast dit meegeven. Je vrouw heeft wel degelijk weet van je affaire en houdt er hoogstwaarschijnlijk ook een minnaar op na. Ze blijft bij jou omwille van de centen en dat geldt uiteraard ook voor je minnares. Hopelijk blijven de zaken goed draaien want in het leven kan het soms snel verkeren.
 1. PREMIUM

  Politie vindt 37 kilo cocaïne tussen steenkool en 1,7 miljoen euro en 20 kilo goud na huiszoekin­gen

  In de Gentse haven heeft de politie vorige week een drugstransport onderschept waarbij 37 kilogram cocaïne (straatwaarde 2,6 miljoen euro) verborgen zat in een steenkoollading. Terwijl de politie bezig was, kwam een wagen met drie mannen toe, voorzien van materiaal om toegang te krijgen tot het schip en de lading te doorzoeken. Het gaat om twee Belgen van 36 en 37 jaar en een 26-jarige Albanees. Op bevel van de onderzoeksrechter volgden bijkomende huiszoekingen. In Zele werd de 47-jarige eigenaar van de wagen gearresteerd, en in Antwerpen trof de politie een geladen pistool, een grote hoeveelheid cash geld (ongeveer 1,7 miljoen euro) en 20 kilogram in goudstaven aan. In de flat werden twee Albanezen van 26 en 30 opgepakt. (WSG)
 1. Laura begon affaire met 16 jaar jongere Robin die op punt stond papa te worden: "Hij heeft nu zijn vrouw en baby. Ik blijf achter met een hoop verdriet"
  PREMIUM

  Laura begon affaire met 16 jaar jongere Robin die op punt stond papa te worden: "Hij heeft nu zijn vrouw en baby. Ik blijf achter met een hoop verdriet"

  Vijf maanden lang beleeft Laura (43) een affaire met de zestien jaar jongere Robin, wiens vrouw in die periode zwanger is van zijn eerste kind. Een uit de hand gelopen onenightstand. Voor hem wil de mama van twee tieners zelfs haar ongelukkige huwelijk opblazen. Maar de geheime relatie kent een dag voor de geboorte een abrupt einde. "Ik blijf achter met een hoop verdriet", zegt ze. Waarop hij zegt: "Sorry, het is wat het is, ik kan er ook niets aan veranderen."