Exclusief voor abonnees

Marc Coucke onder vuur (deel 2): “Hij wil altijd de beste en de slimste zijn. Soms op het irritante af”

In het hoofd van de theatrale multimiljonair

Dat hij zich intussen ontpopt heeft tot succesvol zakenman, dankt hij aan twee talenten: sneller denken en zich theatraler presenteren dan de rest.
BELGA Dat hij zich intussen ontpopt heeft tot succesvol zakenman, dankt hij aan twee talenten: sneller denken en zich theatraler presenteren dan de rest.
Afgelopen weekend rolden de supporters van KV Oostende een spandoek uit. 'Messias + Judas = Coucke'. De 54-jarige zakenman als redder en verrader in één persoon. Wat is het met Coucke dat mensen enerzijds in katzwijm doet vallen en anderzijds het bloed van onder de nagels haalt? En waarom blijft hij steevast het podium opzoeken, wetende dat hij er ook tomaten naar zijn hoofd krijgt? Intimi over de psyche van de theatrale multimiljonair.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Vanhecke

  Verschueren heeft 10% van de aandelen in Anderlecht maar is onbekwaam daar ligt het echte probleem

 • HUBERT DE HERDT

  Hij is mischien ook de beste, wie gaat er zijn veters knopen.

 • Regis Desmet

  Het loopt daar vol irritante mensen beste Johan vervaeke, zelfs al zijn ze niets, wat dacht je van Janssens pharma, Bekaert, solvais, TVH, Barco, aperam, en de duizende kmo's die Nederland niet kent en hun economische groei van 4,6% na de banken terwijl wij maar 2,1% groei hadden, ja maar onze economie is ook maar 1,8 % achteruit terwijl in Nederland meer dan 5%, dus wie boert t best? coucke is een files a pappa maar heeft t economische wel gemaakt, een sportvereniging leiden is nog iets anders

 • Wim Brion

  Ik denk dat Oostende toch al een 4 seizoenen meedraait in de eerste klasse!

 • François Nuyts

  En dan zit er daar nôg eentje die er zelfs niet aan twijfelt dat hij de beste en de slimste is ook . Misschien best dat ze die twee met nog een paar andere slimmen uit de ploeg samen in een logeke onderbrengen zodat zij wat kunnen kleurenwiezen tijdens de wedstrijd .