Als W.V. antwoorden ontving, stuurde hij een tweede enquête met veel meer gedetailleerde vragen over het masturbatiegedrag. Hij viste soms ook naar beelden.
Volledig scherm
PREMIUM
Als W.V. antwoorden ontving, stuurde hij een tweede enquête met veel meer gedetailleerde vragen over het masturbatiegedrag. Hij viste soms ook naar beelden. © rv

Man voert vals onderzoek bij studentes met ‘Grote Masturbatie-enquête’: “Eerst vroeg hij antwoorden, daarna foto’s en filmpjes”

Een twintiger die zich voordeed als student heeft minstens 26 jonge vrouwen en minderjarige meisjes uit zijn kennissenkring een fictieve enquête over masturbatie laten invullen. Daarvoor misbruikte W.V. (23) het logo van de KU Leuven en de naam van een professor. De man kreeg twee slachtoffers zelfs zover dat ze hem intieme beelden opstuurden.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. PREMIUM

  Optreden Gene Thomas zo leuk dat het is stilgelegd

  Tot drie keer heeft de organisator van de Good Mood Summer Bar in Laarne Gene Thomas gevraagd z'n optreden stil te leggen. Reden: het publiek leek de coronamaatregelen vrijdag in al zijn enthousiasme even vergeten. "Na overleg met de ordediensten hebben we besloten om het evenement zelf twee uur vroeger dan voorzien stil te leggen", zegt de organisatie vzw Samuse. nu Optredens in openlucht kunnen enkel voor een zittend publiek met een maximum van 400 personen, maar op beelden is te zien dat van social distancing geen sprake is en zowat de hele feestzone staat te dansen. Verdere optredens in de zomerbar achter het kasteel van Laarne mogen gewoon doorgaan. "Maar als we opnieuw merken dat de regels geschonden worden, zullen we niet aarzelen om ook die vroegtijdig stop te zetten."