Exclusief voor abonnees

Man voert vals onderzoek bij studentes met ‘Grote Masturbatie-enquête’: “Eerst vroeg hij antwoorden, daarna foto’s en filmpjes”

Als W.V. antwoorden ontving, stuurde hij een tweede enquête met veel meer gedetailleerde vragen over het masturbatiegedrag. Hij viste soms ook naar beelden.
rv Als W.V. antwoorden ontving, stuurde hij een tweede enquête met veel meer gedetailleerde vragen over het masturbatiegedrag. Hij viste soms ook naar beelden.
Een twintiger die zich voordeed als student heeft minstens 26 jonge vrouwen en minderjarige meisjes uit zijn kennissenkring een fictieve enquête over masturbatie laten invullen. Daarvoor misbruikte W.V. (23) het logo van de KU Leuven en de naam van een professor. De man kreeg twee slachtoffers zelfs zover dat ze hem intieme beelden opstuurden.

De feiten dateren van tussen december 2012 en mei 2015. In die periode kregen minstens 26 slachtoffers enquêtes van de Houthalense twintiger in hun mailbox, zogezegd in het kader van een masterthesis aan de Katholieke Universiteit Leuven. De titels logen er niet om: 'de grote masturbatie-enquête', 'de grote puberteitsenquête', 'de enquête puberteit bij tienermeisjes', 'het gedrag van tienermeisjes tijdens masturbatie bij de steeds lager wordende drempel naar beginnend actief seksueel gedrag' en 'een enquête bij jonge vrouwen met grote borsten tussen 15 en 25 jaar'.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant