Exclusief voor abonnees

Man Cave in Wijnegem Shopping nét niet mannelijk genoeg: biljart, bier, voetbal, dart... en op de kinderen letten

...Want niet-vergezelde kinderen worden verkocht aan het circus.
Photonews ...Want niet-vergezelde kinderen worden verkocht aan het circus.
Uit medelijden met mannen die op een bankje troosteloos voor zich uit staren terwijl vrouwlief aan het shoppen is, heeft shoppingcenter Wijnegem een 'man cave' geopend. Een café met Duvel van het vat, voetbal op tv en biljarttafels. Maar ook met jengelende kinderen, dames op leeftijd en bleitmuziek.

Je hebt 9% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ceriel Devos

  Misschien kan in 2019 de doorgeslagen emancipatie en politieke correctheid eens teruggedraaid worden want nu gaat het te ver. Een man moet een man kunnen zijn, en zal nooit zijn zoals een vrouw is, omgekeerd ook.

 • Maurice Keukelaers

  Naar het schijnt liggen er in de "Man Cave" verschillende maten pampers en een verzorgingskussen klaar. Allen daarheeen !

 • Johan Beeckaert

  Allee, ‘T komt weeral op zuipen aan! Zielige mannen, die niet eens met hun vrouw willen shoppen. Je moet ze dan eens zien staan voor de winkel, te wachten tot hun vrouw/vriendin weer buitenkomt, wat een sukkels toch.

 • marie-claire de bosscher

  kunnen vrouwen niet beter alleen gaan shoppen en man en kinderen thuis laten ? of mag dat niet van manlief, moet hij controle hebben ? losers (die vrouwen dus).

 • Iske Sea

  zucht , gun die mannen toch een plekje van zichzelf, wil vrouwlief manlief en de kids meesleuren naar de winkel is dat dik oke, maar laat hen hun hoekje , op de kinderen passen kan hij beter thuis ... (ik ben trouwens geen man )