Gitte Van Der Elst, de moeder van het kind van Michy Batshuayi. Daya (kindje) *** Duffel, Belgie - 24/01/2020 Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News ***
Volledig scherm
PREMIUM
Gitte Van Der Elst, de moeder van het kind van Michy Batshuayi. Daya (kindje) *** Duffel, Belgie - 24/01/2020 Photo News by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News ***

Mama van liefdeskind dat Rode Duivel Batshuayi nooit wou: “Michy verliest. Hij mist alles van zijn dochter”

Ergens in Duffel woont een halfdoof meisje van twee dat gelukkig nog niet beseft dat haar papa geen band met haar wil en niet eens had gewild dat haar mama Gitte Vander Elst (27) haar op de wereld zette. Dat er geen weet van heeft dat de rechtbank haar papa verplichtte tot een DNA-test, hem veroordeelde tot het betalen van alimentatie en dat hij is gedagvaard wegens familieverlating. Dat zou kunnen horen zoals elk ander kind, als haar mama de financiële middelen zou hebben. Dat meisje is Daya. Haar papa is Rode Duivel Michy Batshuayi (26).

55 reacties

 • Lieve Geyter

  1 jaar geleden
  Voor hoorapparaten en implantaten betaalt de CM je volledig terug, je moet het zelfs niet betalen. Ze is egoïstisch en dat komt haar nu duur te staan. Je kiest zelf om het kind te houden terwijl je wist dat de andere partij nog geen kinderen wil. Nu moet je niet komen klagen. Dat is gewoon iemand voor blok zetten wat je doet of deed je het juist voor het geld? En gebruik je je dochter. Ge moest uw schamen en ga werken voor je geld! Hij betaald je Alimentatie een goeie maandloon.
 • peg waelput

  1 jaar geleden
  Mama regel dit binnen 4muren en niet voor heel België
 • Marina DE MAESSCHALCK

  1 jaar geleden
  De eerste nacht al in bed duiken met iemand die je niet kent en waar je niets voor voelt. En daarna nog eens. Ik denk dat je precies wist met wat je bezig was. Niemand verplichte je om met hem naar bed te gaan.
 • Simonne De Pauw

  1 jaar geleden
  Ik lees hier dat veel mensen HAAR een geldwolf noemen, haar verwijten dat ze geen abortus heeft gepleegd enkel en alleen omdat de 'vader' van het kind dat eist.... raar, heel raar. Bij mijn weten ben je met 2 en als je scheve schaatsen rijdt moet je de gevolgen er maar bij nemen. Dit kind is in nood, hij verdient met bakken geld! Eén weekje loon en je kind is uit alle miserie. Neem uw verantwoordelijkheid op jongen en hou u bij 1 vrouw... dat helpt!!!
 • Brenda S

  1 jaar geleden
  Sorry mensen, maar zwanger worden na een onenightstand van een man waar je ‘niets’ voor voelt, een ‘verzetje’? Dan toch abortus hoor, zeker als je het risico loopt dat het kindje blind of doof (wat deels is uitgekomen) wordt geboren, of zelfs misschien het eerste levensjaar niet zou halen. Héél egoïstisch van deze vrouw! Het kindje had er nog erger aan toe kunnen zijn en toch zette ze door... Puur eigenbelang.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen