Exclusief voor abonnees

Maffiabende zit overal, tot in banken toe

46 HUISZOEKINGEN EN 15 ARRESTATIES IN HET ANTWERPSE

Het Antwerpse parket bevestigt dat het fraudeonderzoek naar Mechels gemeenteraadslid Melikan Kucam (N-VA, foto) een uitloper is van het veel grotere onderzoek naar de Assyrische familie Y.
n-va Het Antwerpse parket bevestigt dat het fraudeonderzoek naar Mechels gemeenteraadslid Melikan Kucam (N-VA, foto) een uitloper is van het veel grotere onderzoek naar de Assyrische familie Y.
Een Assyrische familie met tentakels bij de stad, politie, de haven en het bankwezen, heeft volgens het Antwerpse gerecht een fortuin verdiend aan drugshandel. Vijftien leden van de familie Y. zijn opgepakt. Onder hen ook Sahin Y., de schoonbroer van de Mechelse politicus Melikan Kucam (N-VA) die in de cel zit voor fraude met humanitaire visa.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

46 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • maria jespers 2

  En hoeveel zitten er nog in de politiek , heb altijd gezegd daar komen vodden van , en dit is nog maar een begin , neg efkes en ze zijn hier de baas , en wat gaan die groenen dan zeggen , het is allemaal de schuld van NVA .

 • jean-pierre rejek

  Het is niet wat ge kunt maar wie ge kent daar komt ge verder mee als ge maar geen belg zijt . .

 • Dirk Mortier

  De kracht van verandering

 • François Nuyts

  Tientallen jaren is men veel te laks geweest en heeft alles maar laten betijen met alle gevolgen vandien , en probeer dat nu maar eens op te lossen .

 • Carla Van Geel

  Hoe christelijk waren die Syriërs dan wel kan men zich afvragen. En waarom werd de identiteit van Melikan Kucam wel vrijgegeven bij aanhouding en die van een medeplichtige stads ambtenaar in de drugs 'hoofdzaak' niet? Onderzoekers zullen misschien wel hun redenen hebben.