"Luc leefde als een kind in een snoepwinkel"

Voor het eerst heeft Sandra Heylen, de weduwe van Luc De Vos, openlijk over haar man gepraat. Dat deed ze gisteravond in 'Belpop', dat helemaal gewijd was aan de Gorki-zanger. Over de dag dat hij op het podium z'n gitaar liet vallen toen hij haar zag, over zijn 'Dagelijkse kost'-verslaving, en over het monster dat alcohol heet. "Luc heeft geleefd als een kind in een snoepwinkel."

 1. Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”
  PREMIUM

  Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”

  Glenn (43) en Severine (40) leven de droom van een eigen huis met zwembad. Maar de beste dingen in de wereld zijn met geld niet te kopen, weten ze. Severine was veertien toen adoptiebroer Ricardo in haar leven kwam - toevallig, na een gezinsvakantie in de Dominicaanse Republiek. Sindsdien heeft ze er niet alleen een beste vriend bij, ook een nieuwe familie.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen