Luc Bellings
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Bellings

Luc Bellings proeft ook deze zomer voor u aan de kust: "Ik zou niets liever doen dan altijd 10/10 geven”

De beste recepten zijn niet kapot te krijgen. Daarom proeft Luc Bellings (54) ook deze zomer voor u voor aan onze Belgische kust. Wie onze topchef kan plezieren, wacht het podium. Wie denkt ons allemaal te mogen belazeren, komt op het schavot. "Soms herkennen koks mij en willen ze zich extra bewijzen. Gewoonlijk helpen ze het dan nog meer naar de botten."

2 reacties

 • Maxime Vanmaercke

  2 jaar geleden
  Erg, Als je uw centen moet verdienen door anderen te kleineren. Wetende dat jezelf niet de ondernemer bent bij uitstek. Zielig daarvoor betaald te worden
 • Henk Vandenbussche

  2 jaar geleden
  Wanneer eens de bediening beoordelen? Triestig gesteld ermee. Nog weinig vakmanschap te zien
 1. PREMIUM

  Nu ook Man City geïnteres­seerd in Vertonghen

  Het verschil tussen een optie en een target. Manchester City won de voorbije maanden wel degelijk informatie in over Jan Vertonghen (33). Daar bleef het voorlopig bij. Pep Guardiola is op zoek naar twee bijkomende verdedigers. Een rechtsvoetige leider met naam, die de geest van Vincent Kompany helemaal moet verjagen: Kalidou Koulibaly. En graag zou hij er ook een voetballende verdediger bij hebben die zowel back-up kan zijn voor Aymeric Laporte, als kan depanneren op linksback. Binnen dat profiel past Vertonghen. Als optie om één à twee jaar te overbruggen. Vertonghens contract bij Tottenham loopt straks af. Buiten zijn loon (momenteel ruim 75.000 euro per week) en een flinke tekenpremie kost hij niets. Of Vertonghen uiteindelijk de laatste schifting heeft overleefd voor de lijstjes van vier targets per positie, wordt binnen de club niet bevestigd. (KTH)
 2. Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”
  PREMIUM

  Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”

  Glenn (43) en Severine (40) leven de droom van een eigen huis met zwembad. Maar de beste dingen in de wereld zijn met geld niet te kopen, weten ze. Severine was veertien toen adoptiebroer Ricardo in haar leven kwam - toevallig, na een gezinsvakantie in de Dominicaanse Republiek. Sindsdien heeft ze er niet alleen een beste vriend bij, ook een nieuwe familie.