Exclusief voor abonnees

Luc Bellings proeft ook deze zomer voor u aan de kust: "Ik zou niets liever doen dan altijd 10/10 geven”

Luc Bellings
Luc Bellings
De beste recepten zijn niet kapot te krijgen. Daarom proeft Luc Bellings (54) ook deze zomer voor u voor aan onze Belgische kust. Wie onze topchef kan plezieren, wacht het podium. Wie denkt ons allemaal te mogen belazeren, komt op het schavot. "Soms herkennen koks mij en willen ze zich extra bewijzen. Gewoonlijk helpen ze het dan nog meer naar de botten."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Maxime Vanmaercke

    Erg, Als je uw centen moet verdienen door anderen te kleineren. Wetende dat jezelf niet de ondernemer bent bij uitstek. Zielig daarvoor betaald te worden

  • Henk Vandenbussche

    Wanneer eens de bediening beoordelen? Triestig gesteld ermee. Nog weinig vakmanschap te zien