VCG via Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© VCG via Getty Images

Losgeslagen presidentskandidaat John McAfee (73) op de vlucht met ex-prostituee: "De CIA zit mij op de hielen”

Tussen alle presidentskandidaten die in de VS als paddenstoelen uit de grond schieten, zit er één die nog meer rare stippen heeft dan Donald Trump: John McAfee (73), de man van de antivirus-software met zijn naam. Hij woont niet eens in de States, want hij is al maanden op de vlucht. De CIA wil hem oppakken en monddood maken, zegt hij, maar dat moet u niet per se geloven. De zwaar paranoïde McAfee is al lang van het padje af. Hollywood maakt een film over hem, met cocaïne, tienerhoertjes, wapengeweld én Michael Keaton in de hoofdrollen.

 1. PREMIUM

  Immuniteit na enkele maanden weg

  Immuniteit tegen het coronavirus op basis van antilichamen, aangemaakt na genezing van Covid-19, verdwijnt meestal na enkele maanden. Dat blijkt uit een studie van het prestigieuze King's College in Londen. De bevindingen riskeren de zoektocht te bemoeilijken naar een vaccin dat op lange termijn efficiënt is. "De vaccins die ontwikkeld worden, zullen een sterkere bescherming moeten genereren of regelmatig toegediend moeten worden", zegt professor Stephen Griffin.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).