Levensverhaal. Zoon (31) van hartchirurg overlijdt aan hartfalen: “Leef! Alsof het je laatste dag is, was op zijn jonge lijf geschreven”

RV
Als kind was hij doodziek geweest. Twee jaar zijden draadje. Maar daar sprak hij nooit meer over, hij lééfde ernaar. Vrolijk. Avontuurlijk. Nonchalant. Snel. Alsof het zijn laatste dag was. En even snel was het voorbij, aan het einde van een nachtje fuiven en werken in de Kompass Club in Gent. Het grote hart van 'Matti' Hofman, bovenste beste broer en vriend, en zoon van een hart- en vaatchirurg, stond in één seconde stil.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Martin Vermeire

  Zo spijtig . Als je maar geen geluk hebt en als je alles op voorhand wist . Je weet nooit wat er in die pillen zit . Als je jong bent denk je daar niet direct aan . Veel sterke aan de familie .

 • Monique Verkuringen

  Sterkte niets is zo erg als het afgeven van je kind .

 • yolande cavanas

  Heel veel sterkte aan familie en vrienden

 • Mathieu Peeters

  Indien je zo leeft dan klapt er op zeker ogenblik iets in je lichaam en kan dat fataal worden. Hij heeft er na geleefd en heeft een mooie dood gekregen. veel sterkte aan de familie.

 • Juliette Francois

  Bix, geen hartchirurg nee. Maar een uiterst bekwame hart-en vaatchirurg, een heel vriendelijke en zorgzame man ook. Heel veel sterkte aan de familie en nabestaanden.