Exclusief voor abonnees

Levensverhaal. "Een prachtige score van GaultMillau, en drie maanden later was alles voorbij"

Levensverhaal door onze journaliste Annick De Wit

Ondanks alle gejubel, toen hij vrijuit begon te gaan in vaders keuken, zei hij: "Ik bén geen ster, ik doe alleen maar mijn best". Terwijl hij verdorie de sterren van de hemel stond te koken.
RV Ondanks alle gejubel, toen hij vrijuit begon te gaan in vaders keuken, zei hij: "Ik bén geen ster, ik doe alleen maar mijn best". Terwijl hij verdorie de sterren van de hemel stond te koken.
Hij wilde niet eeuwig escalopes bruinen en pastasaus maken, hij wilde een stér worden. Of halen, dat mocht ook. Hij was al een eindje op weg, wellicht. Johan De Jaegher was een half leven chef in de Milano, de oudste Italiaan van Antwerpen en het restaurant van zijn pa, tot hij eindelijk uitbrak en zijn eigen gastronomische hotspot startte. Hij haalde meteen een práchtige GaultMillau-score. Drie maanden later begaf zijn hart het. Rijzende ster, opgebrand in een paar minuten.

Je hebt 6% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • coppens jean-pierre

    Is niet de enigste Er wordt niet genoeg gelet op het hart. Bij het minste probleem, dokter raadplegen.