Exclusief voor abonnees

Levensverhaal. Benzinegeur en snelle luxeauto's: broers voor het leven en in de dood

Pedro Gato Ferreira: 16 januari 1975 - 23 augustus 2019 en Gabbi Gato Ferreira: 30 januari 1980 - 16 augustus 2019

De broers Pedro en Gabbi Gato Ferreira.
RV De broers Pedro en Gabbi Gato Ferreira.
Ze groeiden op in de eenvoudige garage van hun vader. Maar samen blonken ze uit. Pedro, met de handschoentjes aan, verkocht de snelle luxeauto's in zijn eigen zaak. Gabi - handen uit de mouwen - herstelde ze. Een onverbrekelijk duo. De naasten betaalden altijd al bibbergeld. Maar dat de broers sámen zouden crashen? Neen.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • danny buyse

  Zulke mensen mogen nooit met een auto rijden want ze zijn een gevaar voor anderen en zichzelf en ze kunnen nog niet rijden ook.

 • Johan De Clercq

  Onze infrastructuur en wegenstaat is slecht onderhouden en ontworpen. Agentschap wegen en verkeer is verantwoordelijk voor 25 % van de verkeersdoden. De rest is alcohol, macho gedrag en snelheid.

 • Dirk De Winter

  Er zijn hier veel pezenwevers.Rust zacht jongens , jullie droom is een beetje bewaarheid, jullie deden waar jullie goed in waren en wat jullie graag deden.

 • MYRTHE PASS

  Die broers zijn toch niet zo belangrijk om een item Levensverhaal in de krant voor te plaatsen. Het waren hardrijders en hebben zichzelf dood gereden.

 • Luc Janssens

  Vroeger tot midden jaren '90 (denk ik) mocht je daar 120km, dikwijls daar na mijn nachtwerk daarover gescheurd, maar nu, behalve verboden ook zeer gevaarlijk omdat die baan en zeker het stuk tussen het kruispunt van het shopping center er zeer slecht bij ligt en de aanloopstroken naar de brug zijn na de verhoging ook niet meer geschikt voor zulke snelheden.