Archiefbeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld © iStock

Laura begon affaire met 16 jaar jongere Robin die op punt stond papa te worden: "Hij heeft nu zijn vrouw en baby. Ik blijf achter met een hoop verdriet"

Vijf maanden lang beleeft Laura (43) een affaire met de zestien jaar jongere Robin, wiens vrouw in die periode zwanger is van zijn eerste kind. Een uit de hand gelopen onenightstand. Voor hem wil de mama van twee tieners zelfs haar ongelukkige huwelijk opblazen. Maar de geheime relatie kent een dag voor de geboorte een abrupt einde. "Ik blijf achter met een hoop verdriet", zegt ze. Waarop hij zegt: "Sorry, het is wat het is, ik kan er ook niets aan veranderen."

31 reacties

 • Sonja Van de Sype

  4 jaar geleden
  Toch raar als het om een overspelige vrouw gaat meestal negatieve reacties maar als het om een man gaat zoals in het artikel over de overspelige Bart dan krijgt die volmondig gelijk.
 • Ikram Gurler

  4 jaar geleden
  Een echte schande heb respect voor uw partner of voor uw eigen lichaam hoe laag kan iemand vallen !!!!!
 • alain lammens

  4 jaar geleden
  Indien dit verhaal klopt is het duidelijk dat egoïsme en lust een zeer gevaarlijke ziekte is. Deze personen kennen geen respect voor zichzelf of voor hun kinderen. Heeft niks te maken met geluk, maar enkel en alleen met lust. Hoe moet je je voelen als zoon of dochter van zo iemand ? Kan je dergelijke personen nog vertrouwen schenken ?
 • benny vandersanden

  4 jaar geleden
  Een perverse visie op liefde en partnerschap. Nog een geluk dat we niet in een slachtoffercultuur leven want men zou voor zoiets nog begrip durven zoeken
 • lodewijk maesen

  4 jaar geleden
  meer vrouwen die ontrouw zijn dan venten..zijt dan eerlijk en heb een open relatie of kan je er ni tegen dat uw eigen vent iets doet :)
 1. Op vakantie draagt Djokovic wél mondmasker
  PREMIUM

  Op vakantie draagt Djokovic wél mondmasker

  Novak Djokovic (33) heeft zich voor het eerst weer laten zien sinds hij positief testte op het coronavirus. De Serviër is op vakantie in Bosnië, waar hij onder andere een bezoek bracht aan Visoko. Daar staat een heuvel waar in een ver verleden piramides zouden hebben gestaan. Hij kreeg er, in het bijzijn van zijn ouders en een bodyguard, een rondleiding door de Bosnische wetenschapper Semir Osmanagic. Opvallend: de Serviër droeg nu wél een mondmasker. Het nummer één van de wereld ligt al even onder vuur sinds hij een exhibitietoernooi organiseerde zonder respect voor de coronaregels. Zo geraakte hij net als enkele collega's en zijn vrouw besmet met het virus. (ODBS)
 1. PREMIUM

  "Op het matje na kritiek op het konings­huis"

  In de vijfentwintig jaar die ze samen omriepen, maakten Saartje Vandendriessche en Geena Lisa Peeters veel mee. "Toen ik begon, waren de presentaties nog live. Ik herinner me hoe ik in slaap was gevallen in een zetel op de VRT, terwijl ik nog de afkondiging van de zaterdagavondfilm moest doen", vertelt Geena Lisa. "Ik was net op tijd terug, maar de slaapstriemen stonden nog op mijn gezicht." Saartje werd dan weer bij de bazen geroepen omdat ze iets kritisch had gezegd over het koningshuis. "Ik zei dat ze niet moesten werken ofzo. Dat mocht blijkbaar niet", lacht ze. Ook liep er een opvallende klachtenbrief voor haar binnen. "Daarin stond dat het niet hoorde dat de VRT anorexiapatiënten toeliet op het scherm. Man, toen was ik kwaad! Maar nu kan ik er wel om lachen."
 2. Contacttracing gaat er in België heel anders aan toe: “In Nederland duurt gesprek 2 uur, hier kwartier”
  PREMIUM

  Contacttra­cing gaat er in België heel anders aan toe: “In Nederland duurt gesprek 2 uur, hier kwartier”

  Het aantal coronabesmettingen in ons land is gisteren voor de vijfde dag op rij gestegen. Niemand weet waar die besmettingen precies vandaan komen, omdat niemand ernaar vraagt. Terwijl Nederlandse contactspeurders meer dan de helft van de besmettingsbronnen achterhalen, lijsten hun Belgische collega's alleen maar de contacten van een patiënt op. Naar hun whereabouts of mogelijke besmettingsbron wordt niet gevraagd.