Exclusief voor abonnees

Laura begon affaire met 16 jaar jongere Robin die op punt stond papa te worden: "Hij heeft nu zijn vrouw en baby. Ik blijf achter met een hoop verdriet"

Archiefbeeld
iStock Archiefbeeld
Vijf maanden lang beleeft Laura (43) een affaire met de zestien jaar jongere Robin, wiens vrouw in die periode zwanger is van zijn eerste kind. Een uit de hand gelopen onenightstand. Voor hem wil de mama van twee tieners zelfs haar ongelukkige huwelijk opblazen. Maar de geheime relatie kent een dag voor de geboorte een abrupt einde. "Ik blijf achter met een hoop verdriet", zegt ze. Waarop hij zegt: "Sorry, het is wat het is, ik kan er ook niets aan veranderen."

Je kan zo zien dat er iets scheelt, dat het haar niet gaat. Ze láát haar theezakje maar eindeloos rondjes draaien in haar glas en staart intussen versteend voor zich uit. "Het is voorbij", zegt Laura, schouderophalend en half in tranen. "Ik heb het uitgemaakt met Robin en hij heeft me niet tegengehouden, hoewel ik nochtans met heel mijn hart had gehoopt dat hij dat wel zou doen." De breuk met haar jonge minnaar, na vijf maanden van intens genot en geluk, komt snoeihard aan. Ook al hadden de sterren nooit beloofd dat het simpel zou worden. Zij getrouwd en mama, hij getrouwd en in blijde verwachting van zijn eerste kind bij zijn vrouw. En daarbovenop ook nog eens een leeftijdsverschil van maar liefst zestien jaar. "En toch", mijmert Laura, nu echt in tranen, "had ik gedacht dat het sterker was, wat Robin en ik met zijn tweeën hadden."

WAT VOORAFGING

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

31 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sonja Van de Sype

  Toch raar als het om een overspelige vrouw gaat meestal negatieve reacties maar als het om een man gaat zoals in het artikel over de overspelige Bart dan krijgt die volmondig gelijk.

 • Ikram Gurler

  Een echte schande heb respect voor uw partner of voor uw eigen lichaam hoe laag kan iemand vallen !!!!!

 • alain lammens

  Indien dit verhaal klopt is het duidelijk dat egoïsme en lust een zeer gevaarlijke ziekte is. Deze personen kennen geen respect voor zichzelf of voor hun kinderen. Heeft niks te maken met geluk, maar enkel en alleen met lust. Hoe moet je je voelen als zoon of dochter van zo iemand ? Kan je dergelijke personen nog vertrouwen schenken ?

 • benny vandersanden

  Een perverse visie op liefde en partnerschap. Nog een geluk dat we niet in een slachtoffercultuur leven want men zou voor zoiets nog begrip durven zoeken

 • lodewijk maesen

  meer vrouwen die ontrouw zijn dan venten..zijt dan eerlijk en heb een open relatie of kan je er ni tegen dat uw eigen vent iets doet :)