Archiefbeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld © iStock

Laura begon affaire met 16 jaar jongere Robin die op punt stond papa te worden: "Hij heeft nu zijn vrouw en baby. Ik blijf achter met een hoop verdriet"

Vijf maanden lang beleeft Laura (43) een affaire met de zestien jaar jongere Robin, wiens vrouw in die periode zwanger is van zijn eerste kind. Een uit de hand gelopen onenightstand. Voor hem wil de mama van twee tieners zelfs haar ongelukkige huwelijk opblazen. Maar de geheime relatie kent een dag voor de geboorte een abrupt einde. "Ik blijf achter met een hoop verdriet", zegt ze. Waarop hij zegt: "Sorry, het is wat het is, ik kan er ook niets aan veranderen."

31 reacties

 • Sonja Van de Sype

  3 jaar geleden
  Toch raar als het om een overspelige vrouw gaat meestal negatieve reacties maar als het om een man gaat zoals in het artikel over de overspelige Bart dan krijgt die volmondig gelijk.
 • Ikram Gurler

  3 jaar geleden
  Een echte schande heb respect voor uw partner of voor uw eigen lichaam hoe laag kan iemand vallen !!!!!
 • alain lammens

  3 jaar geleden
  Indien dit verhaal klopt is het duidelijk dat egoïsme en lust een zeer gevaarlijke ziekte is. Deze personen kennen geen respect voor zichzelf of voor hun kinderen. Heeft niks te maken met geluk, maar enkel en alleen met lust. Hoe moet je je voelen als zoon of dochter van zo iemand ? Kan je dergelijke personen nog vertrouwen schenken ?
 • benny vandersanden

  3 jaar geleden
  Een perverse visie op liefde en partnerschap. Nog een geluk dat we niet in een slachtoffercultuur leven want men zou voor zoiets nog begrip durven zoeken
 • lodewijk maesen

  3 jaar geleden
  meer vrouwen die ontrouw zijn dan venten..zijt dan eerlijk en heb een open relatie of kan je er ni tegen dat uw eigen vent iets doet :)
 1. PREMIUM

  Transparan­te kinmaskers: Sympathiek, maar echt veilig zijn ze niet

  Altijd sympathiek als je de ober vriendelijk naar je ziet lachen. Niet onlogisch dus dat de doorzichtige mondmaskers - die gezichtsuitdrukkingen zichtbaar laten - in zwang zijn bij winkeliers en horecapersoneel. Veilig zijn ze evenwel allesbehalve. Uit de mondmaskertest die deze krant liet uitvoeren, bleek dat al en nu roept ook viroloog Marc Van Ranst op om ze niet meer te gebruiken. "Deze transparante maskers sluiten onvoldoende goed aan op het gezicht en zijn niet goed genoeg om anderen te beschermen. Gebruik ze daarom niet", zo zegt hij. Doordat het 'mouth shield' op de kin steunt, sluit het niet aan tussen de ogen en de neus. Het schild is ook vrij klein. Zodra de drager ervan zijn of haar mond opent, is de neus niet langer bedekt. Horeca Vlaanderen benadrukt dat zij hun personeel van bij de start van de heropening hebben aangespoord om correcte maskers te gebruiken. "De verplichte, bedekkende mondmaskers, zo staat er omschreven in onze richtlijnen", zegt Matthias De Caluwe. (BCL)