Exclusief voor abonnees

Kristof Calvo: “Hou u vast aan de takken van de bomen: wij komen nú aan zet”

De stem van Vlaanderen

Van links naar rechts: Stephan, Mohamed, Nicolas, Nelle, Sonja en Marijke. Met de rug naar de camera: Kristof Calvo.
Jan De Meuleneir/Photo News Van links naar rechts: Stephan, Mohamed, Nicolas, Nelle, Sonja en Marijke. Met de rug naar de camera: Kristof Calvo.
Zet zes geïnteresseerde Vlamingen een weekend rond de tafel met de zes absolute hoofdrolspelers van de verkiezingscampagne en wat krijg je dan? 15 uur boeiende gesprekken, honderden vragen, iets minder antwoorden en een mix van felle discussies, innemende babbels, verhelderende inzichten en harde analyses. Vandaag: Kristof Calvo (Groen), Kamerlijsttrekker in Antwerpen.

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

36 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frank Van den Bulck

  Dan toch niet als ik het mee kan verhelpen !!!

 • Frank Houthaeve

  Waar is de tijd dat ze nog geld gaven aan andere landen om propere lucht te kopen , shame on you. Met geld is alles te koop, Groen wil geld, geen oplossingen

 • eric maier

  We houden ons vast, want met jullie aan zet weten we met zekerheid dat de allerlei soorten belastingen en de belastingen op de belastingen die men heft, nog veel en veel meer erbij komt. Dat km-rijden een zekerheid is en de economie zo de kop zal af doen en ons leven nog veel duurder maakt, de werkloosheidstijging een zekerheid is door de impact van km rijden en dat jullie zoveel regeltjes hanteren dat het onleefbaar word. Deja Vu toen jullie al eens in een regering zaten, maar nu 5 hoger.

 • Jan De Saedeleir

  Mr. Calvo je hebt nog geen enkele keer een deftige uiteenzetting gegeven hoe jullie meer dan 7 miljard gaan wegwerken. Het enige waar jullie mee bezig zijn is hoe jullie andere partijen kunnen beschadigen. Ik denk dat het tijd wordt dat je eerst eens wat jaren gaat WERKEN.

 • johny daneels

  Calvo, ga terug naar uw roots man, u hoort hier niet thuis...meneer denkt enkel percentages te scoren en wil meteen eerste minister worden...waanzin