Exclusief voor abonnees

KPN trekt benoeming Dominique Leroy in: “Schandalig misbruik om ‘die Belg’ buiten te houden

Oud-Proximus-CEO Dominique Leroy
BELGA Oud-Proximus-CEO Dominique Leroy
Oud-Proximus-CEO Dominique Leroy zit van de ene op de andere dag zonder werk. De Nederlandse leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten KPN ziet bij nader inzien af van haar diensten. "De manier waarop KPN haar nu als een baksteen laat vallen, is niet fair", vindt econoom Geert Noels. Johnny Thijs, oud-CEO van bpost, noemt het doorsturen van Leroy zelfs "schandalig misbruik om 'die Belg' toch maar buiten te houden".

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

177 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Camp

  Nu plots trekt KPN zich terug en kiest iemand anders. Iemand die er al zat! Of was het gewoon de bedoeling om wraak op haar te nemen? De verkoop van haar aandelen in Proximus daar lig ik niet wakker van. Elke CEO die drijf wijzigt en er aandelen in heeft doet gemakkelijker die aandelen weg omdat de er geen belangenconflict kan ontstaan. Mogelijk ook een wens geweest van KPN!

 • Eddy Baert

  Vals spelers moeten er uit is toch normaal

 • Patrick Van Assche

  Formeel is de beslissing van KPN te verdedigen maar ik ben ervan overtuigd dat "Hollands" chauvinisme één- en ander "vergemakkelijkt" heeft.

 • Alex Cornil

  Er is toch wel een verband tussen uw gat verbranden en op de blaren moeten zitten...

 • Piet Devaere

  Als je alles weet van Proximus en je gaat naar de concurrent is toch ook een soort bedrijfsspionage. Ze heeft niks misdaan maar kpn wil haar niet meer, laat me niet lachen.